Βόλεϊ Γυναικών: Εύκολη νίκη επί του Αιγάλεω για τον ΠΑΟΚ, παραμένει μοναδική αήττητη ομάδα

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2022

O ΠΑΟΚ δεν συνάντησε αντίσταση απέναντι στο Αιγάλεω (3-0 σετ), παίρνοντας ένα ακόμη τρίποντο και συνεχίζοντας να είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο των βαθμών στη Volley League γυναικών.

Οι «ασπρόμαυρες» μπήκαν με φόρα στο παιχνίδι, πιέζοντας την υποδοχή των φιλοξενούμενων με τα σερβίς της Ηλιοπούλου (7-1). Η Κάφρεϊ μαζί με την Μπλάνκο (18-11) «μιλούσαν» σταθερά για τον ΠΑΟΚ επιθετικά, ενώ το Αιγάλεω αδυνατούσε να βρει ρυθμό. Έτσι, χωρίς να δυσκολευτεί, ο Δικέφαλος έφτασε στην κατάκτηση του σετ με επίθεση της Αμερικανίδας ακραίας (25-16).

Πιο ανταγωνιστικό το δεύτερο σετ στο ξεκίνημά του, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι (5-5). Με την ευστοχία της Κλέπκου από τη γραμμή του σερβίς ο ΠΑΟΚ έφτασε τη διαφορά στους +4 (10-6), με τις φιλοξενούμενες έπειτα να εκμεταλλεύονται τις λάθος επιθέσεις του ΠΑΟΚ για να μπουν εκ νέου στη διεκδίκηση του σετ (11-11). Το σύνολο του Μάρκο Φενόλιο πήρε ξανά «αέρα» με την Κάφρεϊ, φτάνοντας μάλιστα σε setball (24-14), αλλά προβαίνοντας έπειτα σε βιαστικές αποφάσεις, επέτρεψε το Αιγάλεω να χτίσει «σερί» (24-17), που ωστόσο διακόπηκε άμεσα από την Κλέπκου για το 2-0 (25-17).

Στο τρίτο σετ οι παίκτριες του Δικεφάλου, μη θέλοντας να μπουν σε... περιπέτειες, συνέχισαν εξίσου δυναμικά παίρνοντας διαφορά από τα μέσα του σετ, (17-9). Κάφρεϊ, Τσιόγκα αλλά και η Κλέπκου συνέχισαν σε υψηλό τέμπο, με την Αμερικανίδα ακραία μάλιστα να αποτελεί και την πρωταγωνίστρια του Δικεφάλου, ο οποίος έφτασε με 25-15 στη νίκη με 3-0 σετ.

Tα σετ: 25-16, 25-17, 25-15

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.