Βλέπει Σεβίλλη και… σεληνιάζεται

Θανάσης Κυλώνης19 Ιουνίου 2020

Το σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής στην Ισπανία γίνεται απόψε στη Σεβίλλη, όπου η πρωτοπόρος της Πριμέρα Ντιβιζιόν Μπαρσελόνα θα προσπαθήσει να κάνει το 3/3 μετά την επανέναρξη. Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε ξεκούραστος και φουριόζος μετά τη διακοπή και σήμερα ψάχνει το Νο700 γκολ της καριέρας του, απέναντι σε μία από τις πλέον αγαπημένες του αντιπάλους, κόντρα στην οποία έχει σημειώσει 37 γκολ σε 38 ματς! To anytime του στο 1.80+ είναι μια επιλογή, όπως και το 2.00 στο διπλό αφού παράγοντας έδρας δεν υφίσταται, τόσο πληρώνει και το G/G & Over. Ο,τι κι αν κάνει η Μπάρσα, δύσκολα θα κρατήσει και πάλι το μηδέν πίσω, αφού και με τη Λεγανές μεσοβδόμαδα απειλήθηκε ιδιαίτερα προτού ανοίξει το σκορ. Και η Σεβίλλη δεν είναι… Λεγανές.

Στην Πορτογαλία, αξία υπάρχει στον άσο της Φαμαλικάο απ’ την στιγμή που προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ, μέχρι και 3.80. Πέτυχε δυο νίκες μετά την επανέναρξη κερδίζοντας και την Πόρτο, την ώρα που η Μπράγκα έκανε 2/2 ήττες, σαφώς επηρεασμένη από την διακοπή και την συνεχή προπονητολογία. Η απόσταση μεταξύ των «μεγάλων» και των «μικρών» έχει μειωθεί αισθητά φέτος στην Πορτογαλία, η Φαμαλικάο δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας (11-4-0) από τη Μπράγκα, καλό και το DNB στο 2.75.

Και κλείνω με Σερβία, όπου η τελευταία αγωνιστική ξεκινά σήμερα. Όλα τα ματς αδιάφορα βαθμολογικά είναι καθώς τα πάντα έχουν κριθεί, σ’ αυτές τις περιπτώσεις συνήθως βλέπουμε πολλά γκολ. Η Μπάτσκα Τόπολα παίζει απόψε στο Νις με τη Ραντνίτσκι και θα προσπαθήσει να αναδείξει τον πρώτο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας στις τάξεις της τους δυο πρώτους στη σχετική λίστα, τον Σιλάντι και τον Λούκιτς, με 16 γκολ αμφότεροι. Κρατάω το Οver 3,5 στο 2.80, αφενός γιατί μιλάμε για δυο ομάδες που φέρνουν πολύ συχνά μεγάλα σκορ, αφετέρου γιατί στην πλευρά των φιλοξενούμενων υπάρχει στόχος.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ – ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ OVER 3,5

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ G/G & OVER

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΜΠΡΑΓΚΑ 1 Draw No Bet

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.