Βίσκοβιτς: «Ο Κούρτιτς είχε σκοράρει με φάουλ στο ντεμπούτο με την Σλοβενία κόντρα στην Ελλάδα»

Metrosport Team09 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σλοβένος δημοσιογράφος-αναλυτής, Ροκ Βίσκοβιτς, και μίλησε για τον Κούρτιτς, το γκολ που έβαλε στη Λεωφόρο και το φάουλ που είχε βάλει κόντρα στην Ελλάδα στο ντεμπούτο του με την Εθνική Σλοβενίας.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ναι δεν θα παίξει στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Σλοβακία ο Κούρτιτς γιατί είναι τιμωρημένος, αλλά έχουμε χάσει τις ελπίδες μας για πρόκριση και δεν είναι μεγάλο θέμα. Θα ταξιδέψει κανονικά στη Σλοβακία, θα προπονηθεί και απλά θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι με την Κύπρο, στη Λιουμπλιάνα».

Για το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Κούρτιτς στη Λεωφόρο: «Δεν εκτελεί συχνά πέναλτι στην Εθνική ομάδα, ούτε πολλές στημένες φάσεις. Στο ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα κόντρα στην Ελλάδα το 2012, είχε βάλει γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Δεν μπορεί να πει κανείς πως είναι σκόρερ, στην καλύτερη χρονιά του μία στην Αταλάντα και μία στην Σπαλ έχει βάλει από έξι γκολ. Eίχε χάσει και ένα πέναλτι κόντρα στα Σκόπια, στην Εθνική Σλοβενίας δεν παίρνει χτυπήματα γιατί έχει αμυντικό ρόλο. Να βάλει δύο γκολ, πέναλτι και φάουλ, ο Κούρτιτς, είναι κάτι ασυνήθιστο».


Δείτε στο 5.30 το γκολ του Κούρτιτς κόντρα στην Ελλάδα

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.