Βίντσιτς: Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και το... αμαρτωλό παρελθόν

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2023

Ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς επιλέχθηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στην Τούμπα την Τετάρτη (18/1 20:30). Ωστόσο ο 43χρονος διαιτητής έχει εμπλακεί τον Μάιο του 2020 σε μια υπόθεση με ναρκωτικά για την οποία μάλιστα είχε συλληφθεί και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος.

Πιο συγκεκριμένα ο Βίντσιτς είχε συλληφθεί μαζί με την Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, που θεωρούνταν επικεφαλής κυκλώματος σωματεμπορίας, ενώ ο Σλοβένος διαιτητής περιλαμβανόταν στη λίστα των 26 ατόμων που εμπλέκονταν, άμεσα ή έμμεσα, σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης όπλων και ναρκωτικών. Είναι χαρακτηριστικό ότι η σύλληψη είχε γίνει τη στιγμή που οι Βίντσιτς και Μαξίμοβιτς προσπάθησαν μαζί με τρεις γυναίκες να περάσουν με βάρκα τα σύνορα με την Κροατία.

Εν τέλει ο Βίντσιτς είχε αφεθεί ελεύθερος και συνέχισε να διαιτητεύει κανονικά ενώ για το πάρτι στο οποίο παρευρέθηκε δήλωσε ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής του. Άλλωστε πριν το παιχνίδι της Τετάρτης στην Τούμπα, ο Σλοβένος είχε βρεθεί άλλες δύο φορές στην Ελλάδα για την Super League, μια στην Τούμπα στην 24 Ιανουαρίου του 2021, στην ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ (2-2) και λίγους μήνες αργότερα στο Γ. Καραϊσκάκης στην ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (0-0).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.