Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία Κούρδου στο Περιστέρι

Metrosport Team13 Ιουλίου 2020

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως από τη δολοφονία ενός Κούρδου πριν από ένα χρόνο μέσα στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι.

Όπως φαίνεται, το θύμα ενώ καθόταν μέσ δέχθηκε πυροβολισμούς με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του. Ο δράστης με όπλο στο χέρι εισβάλει στην καφετέρια και πυροβολεί εν ψυχρώ τον Κούρδο. Δεν αποχωρεί αμέσως αλλά παραμένει στο σημείο και αρχίζει να χτυπάει το θύμα στο κεφάλι με το κοντάκι του όπλου του μέχρι να βεβαιωθεί ότι είναι νεκρός. 

Στη συνέχεια και ενώ το κοντάκι του όπλου έχει σπάσει και η γεμιστήρα έχει πέσει κάτω, ο δράστης φεύγει από την καφετέρια. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, το θύμα ευθύνεται για τη δολοφονία ενός Αλβανού στο Χαϊδάρι και όσα έγιναν στην καφετέρια ήταν μια πράξη αντεκδίκησης. Κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 25χρονου Κούρδου, είναι τέσσερις Αλβανοί, ηλικίας 24, 26, 30 και 32 ετών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Στη συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα, με τα οποία συνελήφθησαν ο 24χρονος και ο 26χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.