Βινίσιους: Παραχωρεί συνέντευξη Τύπου-Σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Metrosport Team22 Μαΐου 2023

Συνέντευξη Τύπου αναμένεται να δώσεις τις επόμενες μέρες ο Βινίσιους για το θέμα του ρατσισμού ενώ παράλληλα φαίνεται ότι κάνει σκέψεις αποχώρησης από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βραζιλιάνος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της «βασίλισσας» με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια» έχοντας δεχτεί ρατσιστική επίθεση από τους οπαδούς των «νυχτερίδων». Αργότερα, ο άσος των Μαδριλένων επιτέθηκε στον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας λέγοντας πως το ισπανικό πρωτάθλημα ανήκει στους ρατσιστές.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Μπρούνο Αντράντε στο «UOL», ο Βινίσιους έχει αποφασίσει να δώσει μια συνέντευξη όπου θα μιλήσει ανοιχτά για όλο αυτό το ζήτημα με τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχεται στα ισπανικά γήπεδα.

Μάλιστα, μετά το περιστατικό στο «Μεστάγια» ο Βινίσιους απειλεί πως θα αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης αν δεν αλλάξει η κατάσταση.

Θορυβημένος από αυτή την εξέλιξη, ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανέλαβε δράση και συναντήθηκε με τον νεαρό επιθετικό και του εξέφρασε την υποστήριξη στο πρόσωπό του.

Ο ισχυρός άντρας της Ρεάλ διαβεβαίωσε τον ποδοσφαιριστή ότι ο σύλλογος θα κάνει όλα τα απαιτούμενα βήματα για να προστατεύσει τον παίκτη και να υπάρξουν συνέπειες για όσους προβαίνουν σε τέτοιες συμπεριφορές μίσους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.