Βινίσιους: «Πάντα ο Αντσελότι ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχα»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2025

Η σχέση του Βινίσιους με τον Κάρλο Αντσελότι ήταν και παραμένει εξαιρετική. Η Βραζιλία επιδιώκει με τον έμπειρο τεχνικό να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, στο οποίο θα διεκδικήσει ξανά τη κορυφή του κόσμου μετά από το 2002. 

Το βράδυ της Παρασκευής, η «Σελεσάο» αντιμετώπισε σε εκτός έδρας φιλικό τη Νότια Κορέα, η οποία δεν μπόρεσε ποτέ να προβάλει το παραμικρό σημάδι αντίστασης στις ορέξεις, κυρίως, των Ροντρίγκο και Εστεβάο και έτσι υπέστη διασυρμό με 5-0. 

Μετά το παιχνίδι, ο Βινίσιους μίλησε για τον νέο προπονητή της Εθνικής ομάδας, τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί μαζί του αλλά και το γεγονός ότι σε κάθε ματς πρέπει να υπάρχει βελτίωση.

«Ηταν πάντα ο καλύτερος προπονητής που είχα, εκείνος που μου έδωσε τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτός με τον οποίο έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρό μου. Τώρα είναι εδώ με την εθνική ομάδα, έχω παίξει ήδη τρία παιχνίδια υπό τις οδηγίες του και έχω πετύχει δύο γκολ, ενώ έδωσα και μία ασίστ”, τόνισε αρχικά ο Βινίσιους για να προσθέσει:

Θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα επειδή υπάρχει λίγος χρόνος μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο για να έχουμε ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Το καλύτερό μας παιχνίδι πρέπει να είναι το επόμενο επειδή είμαστε σε φάση εξέλιξης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.