Βίλας-Μπόας: «Νίκησα δύο όγκους, κόντευα να πεθάνω από ασφυξία»

Metrosport Team24 Απριλίου 2024

Σε αποκαλύψεις για την υγεία του και τις μάχες που έδωσε για να σταθεί ξανά στα πόδια του προχώρησε ο Αντρέ Βίλας Μπόας. 

Ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε ότι χρειάστηκε να παλέψει για τη ζωή του όταν του βρήκαν δύο όγκους στο σώμα του. Η διάγνωση ήταν τυχαία καθώς έγινε μετά από ένα τραυματισμό που είχε στην πλάτη κατά τη διάρκεια του Ντακάρ 2018 και υποβλήθηκε σε επέμβαση για να τον αντιμετωπίσει ενώ έκανε την ίδια περίοδο και επέμβαση στον θυροειδή. 

«Έπρεπε να μου αφαιρέσουν τον μισό θυρεοειδή και αποδείχθηκε ότι πέθαινα κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Μετά από 10 λεπτά, άρχισα να αισθάνομαι άρρωστος και θυμάμαι ότι σκέφτηκα, "Θα πεθάνω, θα πεθάνω. Πάτησα το κουμπί, ήρθε η νοσοκόμα και θυμάμαι ότι την άκουσα να ουρλιάζει, να παίρνει το κρεβάτι μου, να τρέχει από το νοσοκομείο κατευθείαν στα επείγοντα, τις πόρτες να ανοίγουν με το ζόρι, την ένεση και... Όταν ξύπνησα, ήμουν όρθιος. 

Λίγα λεπτά ακόμα και θα είχα πεθάνει από ασφυξία, επειδή, λόγω των εξετάσεων του θυρεοειδούς ανακάλυψαν έναν άλλο όγκο στην πλάτη μου, που έπρεπε επίσης να αφαιρεθεί. Αν δεν είχε συμβεί το το ατύχημα, δεν θα είχα ανακαλύψει ποτέ αυτές τις ασθένειες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.