Βιερίνια: «Μου έλειψαν όλα - Θέλω παιχνίδια ακόμα»

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2020

Δηλώσεις στην κάμερα του «PAOK TV» έκανε ο Αντρέ Βιερίνια, μετά την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ στην άδεια «Τούμπα», με σκορ 2-1.

Ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, δήλωσε πως χρειάζεται ακόμα πολλά παιχνίδια ώστε να βρει και πάλι τον εαυτό του, ενώ συμπλήρωσε πως το σημαντικότερο είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης και η σκληρή δουλεία.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του

Πως νιώθει για την επιστροφή του: «Νιώθω καλά. Τα πρώτα 10-15 λεπτά ήταν δύσκολα για μένα, μετά προσπάθησα να βρω τον εαυτό μου και τον ρυθμό. Το πιο σημαντικό ήταν η νίκη και να συνεχίσουμε έτσι».

Τι σου έλειψε περισσότερο: «Όλα. Η καθημερινότητα, οι προπονήσεις, τα αποδυτήρια, η μυρωδιά από το γρασίδι. Είμαι πίσω, είμαι συγκεντρωμένος να βοηθήσω την ομάδα και να συνεχίσουμε την δουλεία». 

Ποσο διαφορετική βρήκες την ομάδα: «Έχουν έρθει νέοι παίκτες, νέος προπονητής, νέο σύστημα. Ένα σύστημα που μας έφερε πολλές επιτυχίες. Ένας προπονητής που τον ξέρω και σαν άνθρωπο. Το ξεκίνημά μας, είναι η εικόνα του προπονητή, να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι». 

Πόσο χρόνο χρειάζεσαι ακόμα: «Θέλω πολλά παιχνίδια και πολλά λεπτά. Δουλεύω καθημερινά ώστε να μπορέσω να κάνω τον προπονητή να με εμπιστευεθεί. Την είχα σήμερα την εμπιστοσύνη του και προσπάθησα να κάνω ότι μου ζήτησε. Προσπάθησα να κάνω το παχνίδι μου. Θέλω ακόμα λεπτά παιχνιδιού κακά τα ψέματα, είμαι εκτός αγωνιστικού χώρου για 5 μήνες, οπότε σιγά σιγά θα βρίσκω τον εαυτό μου».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.