Βιεϊρίνια: «Είχα δύο φορές ρήξη χιαστού και δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς»

Στέλιος Παρθενάκης19 Ιανουαρίου 2023

Η δεύτερη έκδοση του συνεδρίου αθλητικών τραυματισμών, που διοργανώνει στο Μακεδονία Παλλάς η Β’ Ορθοπαιδική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος & Τραυματολογίας και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι γεγονός.

Αυτή η υψηλής ποιότητας επιστημονική συνάντηση τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αθλητικής Τραυματολογίας, Χειρουργικής Γόνατος & Αρθροσκόπησης (ESSKA) και εγκεκριμένου κύκλου μαθημάτων της Διεθνούς Εταιρείας Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος και Ορθοπεδικής Αθλητιατρικής (ISAKOS).

Το Metrosport.gr βρέθηκε στον χώρο, όπου μίλησαν ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα του και ο γενικός αρχηγός του Δικεφάλου, Χρήστος Καρυπίδης, ενώ, πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κατάφερε να δώσει το παρών λόγω φόρτου εργασίας.

Ο αρχηγός των ασπρόμαυρων στάθηκε στην ψυχολογία των αθλητών: «Παίζουν ρόλο η οικογένεια και οι φίλοι, αλλά χωρίς το καλύτερο ιατρικό τιμ θα ήμουν χειρότερα. Είχα δύο χιαστούς και η ψυχολογία μου έφτιαξε με αυτούς δίπλα μου. Το να είσαι εκτός δράσης είναι πολύ δύσκολο. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους γιατρούς που ήταν δίπλα μου στους δύο τραυματισμούς μου. Προσπαθώ και τώρα να βοηθάω τους συμπαίκτες μου.»

Δείτε το υλικό του Metrosport.gr

* Ο Χρήστος Καρυπίδης κατά την ομιλία του

* Πολλοί οι ενδιαφερόμενοι για το συνέδριο

* Κεντρικό πρόσωπο ο Βιεϊρίνια

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.