Βιεϊρίνια: «Δεν γουστάρω να παίζω χωρίς κόσμο στην Τούμπα»

Γιώργος Ζαΐρης05 Ιουνίου 2020

Στο επίσημο κανάλι της ασπρόμαυρης ΠΑΕ μίλησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του Δικεφάλου αποκάλυψε πως οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν έχουν υποχωρήσει αλλά μπορεί να το διαχειριστεί. Σημείωσε πως... «δεν γουστάρω να παίζω χωρίς κόσμο στην Τούμπα» και παραδέχθηκε πως καμιά ομάδα δεν θα έχει το ρυθμό που είχε προ πανδημίας. Συμπλήρωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την Κυριακή τον Ολυμπιακό.

- Πώς μπορεί να νιώθει ένας ποδοσφαιριστής γνωρίζοντας ότι την Κυριακή θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής;
«Είμαστε χαρούμενοι γιατί επιστρέφουμε πλέον και μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε δηλαδή να παίξουμε ποδόσφαιρο και ανυπομονούμε για τον αγώνα της Κυριακής. Δεν μας λείπει καθόλου η καραντίνα και όσα αναγκαστήκαμε να περάσουμε».

- Μπορεί να περιμένει ο κόσμος το καλό ποδόσφαιρο σε αυτούς τους αγώνες;
«Είναι δεδομένο ότι ο ρυθμός δεν θα είναι ο ίδιος με αυτόν που είχαν οι ομάδες πριν τη διακοπή. Θα είναι δύσκολο για όλους μας και όχι μόνο για εμάς στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα που θα έχει προετοιμαστεί καλύτερα θα έχει το πλεονέκτημα. Εμείς δουλέψαμε καλά και μακάρι να είμαστε εμείς που θα έχουμε την καλύτερη φυσική κατάσταση από τους αντιπάλους μας».

- Αυτό το διάστημα των προπονήσεων είναι αρκετό για να παρουσιαστείτε όσο το δυνατόν καλύτεροι με δεδομένες τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί;
«Δυστυχώς έγινε αυτό με την πανδημία, χρειαζόμαστε κάποιες εβδομάδες να φτάσουμε στο 100% της απόδοσης μας αλλά παλεύουμε κάθε μέρα για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο».

- Σε ποια κατάσταση είσαι εσύ γνωρίζοντας ότι πριν τη διακοπή είχες πρόβλημα με το γόνατο;
«Δούλεψα καλά αλλά οι ενοχλήσεις δεν έχουν φύγει εντελώς στο γόνατο. Ομως μπορώ να το διαχειριστώ και να παίξω. Και εγώ προσπαθώ να βρίσκομαι στο καλύτερο δυνατό σημείο στη φυσική κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά την Κυριακή». 

  - Σε αγχώνει κάτι ενόψει του φινάλε της σεζόν;
«Δεν με αγχώνει απολύτως τίποτε. Αυτό πάντως που με ενδιαφέρει είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να τελειώσουμε τη σεζόν χωρίς τραυματισμούς γιατί ήδη έχουμε αρκετούς. Δείτε για παράδειγμα τί έγινε την 1η αγωνιστική στη Γερμανία όπου οι μυικοί τραυματισμοί ήταν αρκετοί. Να είμαστε καλά και να τελειώσουμε όλους τους αγώνες με νίκες και χωρίς απώλειες».

- Για τον αγώνα της Κυριακής τί μπορείς να πεις;
«Αυτό που δεν γουστάρω είναι να παίζω χωρίς κόσμο. Μας στηρίζουν και δεν θα τους έχουμε μαζί μας. Αλλά από την άλλη εμείς έχουμε συνηθίσει να παίζουμε χωρίς κόσμο γιατί είχαμε τα τελευταία χρόνια αρκετές τιμωρίες. Επομένως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να κάνουμε αυτό που πρέπει την Κυριακή. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε στα πλέι οφ καλύτερη εικόνα από αυτή που είχαμε πριν τη διακοπή κατά την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος». 

  - Με μια νίκη την Κυριακή μειώνει ο ΠΑΟΚ τη διαφορά στους 4 βαθμούς από τον Ολυμπιακό...
«Είναι ένα ντέρμπι και είναι σημαντικό γιατί παίζουμε με τον Ολυμπιακό που αυτή τη στιγμή είναι πρώτος. Μόνο κερδίζοντας τους βαθμούς της νίκης θα μειώσουμε τη διαφορά και αυτό σκεφτόμαστε...»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.