Βιεϊρίνια απ’ τα παλιά!

Metrosport Team21 Νοεμβρίου 2020

Ευχάριστα μηνύματα στον Πάμπλο Γκαρσία και τους συνεργάτες του έστειλε στο διάστημα της διακοπής του Πρωταθλήματος ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο φυσικός ηγέτης των αποδυτηρίων, στις καθημερινές προπονήσεις έδειξε ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και έβαλε τον προπονητή του σε σοβαρή σκέψη να του δώσει ενεργό ρόλο την Κυριακή.

Το πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι ότι ο «Κανάριο» βλέπει στο πρόσωπό του Πορτογάλου μία πολύ καλή λύση στην γραμμή πίσω από τον επιθετικό.  Είναι αρκετά πιθανό να τον δούμε να αγωνίζεται κόντρα στον ΠΑΣ, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες σε ρόλο μεσοεπιθετικού, πιθανόν εξτρέμ (από τα αριστερά).

Αυτό φάνηκε μέσα από δοκιμές που έγιναν στις προπονήσεις και μένει να φανεί αν ο Γκαρσία θα τις κάνει και πράξη στο αυριανό παιχνίδι.

Για το αριστερό άκρο υπάρχει η επιλογή του Νίλσεν Περέιρα απόντος του Γιαννούλη ή του Ροντρίγκο αν επιλέξει κάτι τέτοιο ο Γκαρσία, χωρίς να σημαίνει ότι αποκλείουμε αυτή την προοπτική για τον Αντρέ. Ωστόσο, σε πρώτη φάση, ο Γκαρσία φαίνεται ότι θέλει να εκμεταλλευτεί την ποιότητα, την εμπειρία και την προσωπικότητά του στην γραμμή κρούσης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.