Αρης - Βόλος: Βγάζει αντίδραση! Οι σκέψεις ενδεκάδας από Μάντζιο

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2021

Σαν μία κακή παρένθεση αντιμετωπίζει ο Άρης την ήττα στη Λαμία κι αυτό καλείται να δείξει στην πράξη. Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να αφήσουν πίσω τους το συγκεκριμένο παιχνίδι και ασφαλώς να βγάλουν αντίδραση σήμερα με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλο (17.15, Novasports 2) έτσι ώστε να επιστρέψουν στις νίκες και να διατηρήσουν τη θέση τους στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρόσφατα, ο Άκης Μάντζιος κλήθηκε να απαντήσει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αν δηλαδή θα μπορέσει ο Άρης να διαχειριστεί μία ήττα εκτός προγράμματος και εμφανίστηκε βέβαιος ότι δεν θα προκαλέσει ρωγμές. Αν θα δικαιωθεί, θα φανεί αρχικά στον σημερινό αγώνα.

Με εξαίρεση την απουσία του τιμωρημένου Ντάνιελ Σούντγκρεν, λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε στη Λαμία, ο Άκης Μάντζιος δεν έχει να διαχειριστεί άλλο πρόβλημα. Στα πλάνα επιστρέφει ο Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος θα βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ στις υπόλοιπες θέσεις ο Έλληνας τεχνικός δεν θα προβεί σε παρεμβάσεις. Παρά την ήττα, η οποία αποδίδεται σε πολλούς παράγοντες, πέρα από το κακό προφίλ το οποίο παρουσίασε η ομάδα του, δεν είναι διατεθειμένος να “πειράξει’ την ενδεκάδα του. Το μοναδικό ερωτηματικό που υπάρχει αφορά την τριάδα πίσω από τον Δημήτρη Μάνο και πιο συγκεκριμένα αν θα διατηρήσει στο αρχικό σχήμα τον Σίλβα ή θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Ματέο Γκαρσία. Το πιθανότερο είναι να δούμε ξανά τον Πορτογάλο, καθώς επικρατεί ένας εύλογος προβληματισμός από τον βαθμό ανταπόκρισης του Αργεντινού. Επίσης, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παραμείνει ο Γκάνεα, ελλείψει άλλης επιλογής, αν και ο Ρουμάνος δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς στα καθήκοντά του ούτε στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας.

Ετσι οι πιθανοί 11 του Άρη είναι οι: Μπουσέ, Γκάνεα, Ροζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Ματίγια, Σάσα, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σίλβα, Μάνος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.