Βγαίνει σε βιβλίο η αυτοβιογραφία του Σίντζι Καγκάβα!

Metrosport Team17 Μαρτίου 2021

Στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του Σίντζι Καγκάβα, με τους Ιάπωνες να...δίνουν μια πρώτη γεύση από το βιβλίο με τη ζωή του ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου.

Όπως αποκαλύπτουν οι Ιάπωνες λοιπόν, τις επόμενες μέρες αναμένεται να βγει στην κυκλοφορία η αυτοβιογραφία του Καγκάβα, η οποία θα αναφέρεται στην ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, τις στιγμές που τον σημάδεψαν, αλλά και όλα όσα θα ήθελε να μοιραστεί ο ίδιος δημοσίως.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Ο Σίντζι Καγκάβα είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Ιαπωνίας. Όταν πήγαινε στο δημοτικό μετακόμισε από το Κάνσαϊ (όπου και γεννήθηκε και μεγάλωσε) στο Σένταϊ. «Δεν μπορώ να ξεχάσω την προπόνηση που έκανα σε αυτή την ομάδα. Τότε σκέφτηκα «θέλω να παίξω σε αυτή την ομάδα. Άρχισα λοιπόν να ζω με την γιαγιά μου. Εκεί έζησα το ποδόσφαιρο», λέει ο ίδιος.

Στη συνέχεια μετακόμισε στο εξωτερικό, το 2010. Βρίσκεται στην Ευρώπη για περισσότερα από δέκα χρόνια, σαρώνοντας στην Ντόρτμουντ, πριν μετακομίσει στη διάσημη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Καγκάβα βίωσε πολλά εκείνη την εποχή. Εμπειρία, αγωνία και πίεση…».

Πάρτε μια γεύση από τις πρώτες εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.