Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Εγνατία Οδό, στη Βέροια, όταν ένας 89χρονος οδηγός κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προκαλώντας ατύχημα με τραυματισμό. Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία για την οδική ασφάλεια, ιδιαίτερα για ηλικιωμένους οδηγούς.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στις 28 Ιανουαρίου περίπου στις 3 μ.μ. Ο ηλικιωμένος εισήλθε ανάποδα στην Εγνατία Οδό από τον κόμβο της Βέροιας, κινούμενος στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.
Μία 50χρονη οδηγός, προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση, έπεσε πάνω στο διαχωριστικό στηθαίο. Η γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Βέροιας για τις πρώτες βοήθειες.
Ο 89χρονος συνέχισε να κινείται ανάποδα για περίπου 10 χιλιόμετρα, μέχρι να βγει από τον αυτοκινητόδρομο στον κόμβο Κουλούρας, όπου και συνελήφθη από την αστυνομία.
Σε βάρος του ηλικιωμένου σχηματίστηκε δικογραφία για:
-
Επικίνδυνη οδήγηση
-
Σωματική βλάβη από αμέλεια
-
Παραβάσεις του ΚΟΚ
Η υπόθεση εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές, ενώ οι έλεγχοι για ηλικιωμένους οδηγούς εντείνονται για λόγους οδικής ασφάλειας.'
@thomas_papadopopoulos #hellas🇬🇷tiktok #egnatiaodos ♬ Ο χάρος βγήκε παγανιά - Δημήτρης Χιονάς
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube