Μαρτσέλο: «Θα ήθελα να γυρίσει ο Μάτος, δεν θέλει να φύγει ο Αουγκούστο»

Metrosport Team08 Ιουνίου 2021

Για τα παιδιά του που επέλεξαν να υποστηρίξουν ΠΑΟΚ και Άρη και μια ενδεχόμενη επιστροφή του Λέο Μάτος μίλησε ο Βεριντιάνο Μαρτσέλο στο Metropolis 95.5 κα στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους δυο γιους του: «Ξέρεις τι ωραίο είναι; Μένει η φιλία και μεγαλώνει η φιλία με τους ανθρώπους. Είναι ευχάριστο αυτό. Ο ένας επέλεξε τον ΠΑΟΚ και ο άλλος τον Άρη. Δεν είπα τίποτα. Τους συμβούλεψα απλά να αγαπούν αυτό που κάνουν και να περνούν ευχάριστα. Δεν μεγαλώνουμε τα παιδιά για εμάς αλλά για την κοινωνία. Όταν παίζει ΠΑΟΚ - Άρης εχουμε κρεμασμένες τις φανέλες και έχουμε πόλεμο (γελάει). Εγώ είμαι στη μέση και σκέφτομαι όποιος είναι καλύτερος ας κερδίσει. Τα παιδιά είναι τυχερά γιατί ζουν από κοντά παίκτες όπως ο Μάτος, ο Σάσα, ο Μαουρίσιο, ο Βαρέλα»

Για επιστροφή Μάτος: «Γιατί όχι; Θα ήταν ένα καλό εργαλείο και εντός και εκτός γηπέδου. Θα ήθελα να γυρίσει. Μας λείπει από την παρέα εδώ». 

Για Σάσα: «Είναι καλός παίκτης και καλός άνθρωπος. Θα μπορούσε να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα». 

Για Αουγκούστο: «Δεν πιστεύω ότι θέλει να φύγει. Είναι ένα νέο παιδί, έχει πολλά να προσφέρει. Αν προσφέρει γιατί να φύγει». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.