Βεργίνης: «Τώρα ξεκινάνε τα ωραία για τον Βεζένκοβ, εύχομαι να το πάρει ο Ολυμπιακός»

Metrosport Team18 Μαΐου 2023

Στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο νυν καλαθοσφαιριστής του Πανιωνίου και πρώην του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Βεργίνης, και μεταξύ άλλων μίλησε για την άνοδο του Πανιωνίου στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ και το Final-4 της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον Πανιώνιο: «Το σημαντικό είναι ότι στον Πανιώνιο αυτή τη στιγμή υπάρχει μια πολύ καλή κατάσταση, ο σύλλογος εκπέμπει υγεία μετά από πολλά χρόνια, που έχει ταλαιπωρηθεί. Έχουν μπει δύο άνθρωποι στην ομάδα, ο κ.Νικολόπουλος και ο κ.Ηλιάδης, οι οποίοι είναι αγνοί Πανιώνιοι και ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα, ελπίζω να μείνουν για πολλά χρόνια στην ομάδα.

Ήρθα συνειδητά στον Πανιώνιο, γιατί ήξερα ότι η ομάδα είχε κάποιους μακροχρόνους στόχους και ήθελα και εγώ να συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια και το χάρηκα πολύ, γιατί υπάρχει έναν πάρα πολύ καλό και καλές συνθήκες».

Για τον Σάσα Βεζένκοβ και την Ευρωλίγκα: «Τον Σάσα τον βλέπω συχνά, γιατί είμαστε και γείτονες. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρε το βραβείο του MVP και του αξίζει 100%, έκανε την καλύτερη του σεζόν τα τελευταία χρόνια και έχει ακόμη μέλλον, τώρα ξεκινάνε τα ωραία για εκείνον. 

Εύχομαι να το πάρει ο Ολυμπιακός, γιατί είναι μια ελληνική ομάδα. Το αξίζει φέτος να το πάρει, έπαιξε ωραίο μπάσκετ. Η Μονακό δεν έχει την εμπειρία κάποιων παικτών του Ολυμπιακού αλλά αθλητικά κορμιά. Σε ένα Final-4 όλα μπορούν να γίνουν δεν υπάρχουν φαβορί για εμένα, το θυμάμαι αυτό από όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.