Βεργέτης: «Φαβορί για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ, θα προτιμούσα Τζόλη στην 11αδα»

Metrosport Team28 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στάικος Βεργέτης.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το ντέρμπι Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ χρίζοντας φαβορί τους «ασπρόμαυρους». 

Ακόμη αναφέρθηκε στο ποιος εκ των Ουάρντα και Τζόλη εκτιμά ότι θα καλύψει καλύτερα το κενό του τραυματία Ομάρ Ελ Καντουρί.

Μεταξύ άλλων, ο Στάικος Βεργέτης δήλωσε:

Τι κερδίζει και τι χάνει ο ΠΑΟΚ από πιθανή αντικατάσταση του τραυματία Ελ Καντουρί με τον Ουάρντα κόντρα στην ΑΕΚ: «Με την απουσία του Καντουρί, ο ΠΑΟΚ χάνει ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Με τον Ουάρντα κερδίζει το απροσδόκητο αφού μπορεί με μια ενέργεια να δημιουργήσει ανισορροπία στην αντίπαλη άμυνα. Όμως πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό φεγγάρι, έχει βρεθεί χημεία μεταξύ των παικτών στα τελευταία παιχνίδια και βάσει του σκορ του πρώτου αγώνα τον χρίζω φαβορί για την πρόκριση».

Μεταξύ Ουάρντα και Τζόλη ποιος μαρκάρει καλύτερα: «Νομίζω ο Τζόλης. Έχει περισσότερα τρεξίματα και τη διάθεση να βοηθήσει στην αμυντική μετάβαση της ομάδας».

Ποιον θα προτιμούσε για την ενδεκάδα μεταξύ των δύο: «Αυτό δεν μπορεί να απαντηθεί από μένα. Δεν ξέρω την κατάστασή τους. Εκτός της σωματικής είναι και η κατάσταση των δύο μέσα στον σύλλογο. Υποθετικά, θα προτιμούσα τον Τζόλη. Έχει τα τρεξίματα για να παίξει άμυνα, θα χρειαστεί περισσότερο γιατί η ΑΕΚ θέλει να πέτυχει γκολ».

Για τον Άρη: «Ο Άρης έχει κάνει γενικά πολύ καλή χρονιά. Στα τελευταία ματς δείχνει μια κόπωση. Έχει μια σταθερή πορεία και είναι κρίμα να το χάσει τώρα στο τέλος. Για μένα είναι φαβορί για τη δεύτερη θέση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.