Βεργέτης: «Δυνατό φορ ο Μπαράλες, έχει κεφαλιά σαν σουτ»

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2021

Ο Άρης έχει στη λίστα του τον Χερόνιμο Μπαράλες. Ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος ήταν από τους προπονητές που τον εμπιστεύτηκαν περισσότερο, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τα χαρακτηριστικά του, το αν θα μπορέσει να ταιριάξει στον Άρη και τη μάχη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Μπαράλες: «Ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2013. Τότε προπονητής στον Αστέρα ήταν ο Τσιώλης και από τον Οκτώβριο ανέλαβα εγώ. Αποκορύφωμα ήταν η επόμενη σεζόν όταν και βγήκε πρώτος σκόρερ. Είναι ένα πολύ δυνατό φορ, ένας καλός κεφαλοσφαιριστής. Η κεφαλιά του είναι σαν σουτ. Μπορεί να δώσει λύσεις όταν η ομάδα μπλοκάρει. Είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος, δεν χρειάζεται προσαρμογή. Είναι μια καλή επιλογή για τον Άρη, θα έχει και καλή συνεργασία με τον Μπερτόγλιο».

Για τον Άρη: «Με χαροποιεί η πορεία του Άρη καθώς δυναμώνει το πρωτάθλημα»

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Ο μήνας Ιανουάριος είναι καυτός και θα δείξει την καμπή για το πού θα πάνε οι ομάδες. Είναι ένας μήνας που πρέπει να μην υπάρξουν τραυματισμοί και οι παίκτες να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. ΟΙ ομάδες που θα βγουν με καλή συγκομιδή βαθμών θα έχουν αποκτήσει προβάδισμα για τη συνέχεια. Είναι ένας σκόπελος ο Ιανουάριος με πολλά μαζεμένα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.