Πρώτος προπονητής Αντετοκούνμπο: «Πριν από τον Γιάννη είδα παιδιά να πεθαίνουν!»

Metrosport Team21 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Βελλινιάτης.

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε νεαρή ηλικία και του έδωσε το έναυσμα να ξεκινήσει την πορεία που τον έκανε πρωταθλητή NBA με τους Μπακς, μίλησε αναφορικά με το πως ξεκίνησε το ταξίδι του, τις δυσκολίες, τα εμπόδια αλλά και τις θυσίες που έκανε ο μικρός Γιάννης μέχρι να γίνει ο Giannis.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά σημείωσε: «Εγώ πήρα τον Γιάννη από το χέρι, διάλεξα τους ανθρώπους που θα τον στελεχώσουν, εγώ ήμουν αυτός που πριν από τον Γιάννη είδα παιδιά να πεθαίνουν και να μην υπάρχει κανένας μηχανισμός για να βοηθάει τους ανθρώπους που έρχονται από το εξωτερικό να προσαρμοστούν. Ευτυχώς βρέθηκαν και άλλοι άνθρωποι να με βοηθήσουν, ο Γιάννης δεν το πίστευε, η οικογένεια του δεν το πίστευε, η ομάδα στην αρχή δεν το πίστευε. Ήρθαν άνθρωποι από το εξωτερικό που δεν ξέρουν το νομικό πλαίσιο στην Ελλάδα, δεν ήξερα πως να προσαρμοστούν, αλλά μέσα από την σωστή καθοδήγηση βρήκε τον δρόμο του»

Ενώ ακόμα πρόσθεσε: «Βρήκε τον χαρακτήρα του νικητή μόνος του, μέσα από τις δυσκολίες. Ο Γιάννης δεν λύγισε ποτέ στις δυσκολίες, ήταν πάντα μπροστάρης για την οικογένεια του. Από την στιγμή που τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους για τον Γιάννη δεν έχουμε την ίδια επικοινωνία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.