Βέλιτς: «Να βρει κίνητρο να αποδώσει ο Χαΐροβιτς - Παίζει με την εμπειρία του»

Metrosport Team05 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

Ο Βόσνιος τεχνικός που για τρίτη διαδοχική χρονιά θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου της Επισκοπής, μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Ιζέτ Χαΐροβιτς, για τον οποίο μεταξύ των άλλων υποστήριξε ότι πρέπει να βρει αγωνιστικό κίνητρο στον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για την παρουσία του στην ομάδα της Κρήτης: «Θα βρίσκομαι στην ομάδα για τρίτη διαδοχική χρονιά, ο εκάστοτε προπονητής μπορεί να δουλέψει, γιατί εγώ νιώθω την εμπιστοσύνη της διοίκησης και θα συνεχίσουμε μαζί για τρίτη χρονιά, καθώς είχαμε ξεκινήσει από τη Γ΄Εθνική και πλέον βρισκόμαστε στη Superleague 2».

Για τον Χαΐροβιτς, υπογράμμισε: «Εδώ και πολλά χρόνια δεν έχω σχέση με το ποδόσφαιρο της Βοσνίας, όλη μου η εξέλιξη η προπονητική έχει να κάνει με την Ιβηρική χερσόνησο. Γνωρίζω όμως τον ποδοσφαιριστή, καθώς τον θυμάμαι από την Εθνική Βοσνίας, ενώ στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε μπει σε δεύτερο πλάνο και δεν είχε τον ρόλο που ήθελε. Στη Ντιναμό έπαιζε αριστερά, αλλά εγώ με τα όσα έχω δει, του ταιριάζει καλύτερα να αγωνίζεται στο δεξί άκρο και να συγκλίνει προς τα μέσα για να εκτελεί. Βρίσκεται σε πτωτική πορεία και παίζει περισσότερο με την ποιότητα και την εμπειρία του, παρόλα αυτά όμως βρίσκεται σε μία πολύ καλή ηλικία».

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Προέρχεται από μία μικρή χώρα, έχει κάνει καλά συμβόλαια και τώρα στον Άρη θα πρέπει να αποκτήσει κίνητρο και θα χρειαστεί σωστή διαχείριση. Δεν χρειάζονται υπερβολές, ούτε διευκολύνσεις από τον χειρισμό της ομάδας. Έχει φορέσει τη φανέλα μεγάλων ομάδων, αν βρει κίνητρο μπορεί να αποδώσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.