Βελέντζας: «Συσπειρωθήκαμε και πήραμε τις νίκες»

Metrosport Team24 Απριλίου 2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ

Ο Ηρακλής παρουσιάστηκε αλλαγμένος προς το καλύτερο τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές των πλέι άουτ της Super League 2. Οι κυανόλευκοι μετά τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές, έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ Β, τον Καμπανιακό και τελευταία τον Αιολικό, ανεβαίνοντας στους 27 βαθμούς και κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής.

Ο συνεργάτης του Σούλη Παπαδόπουλου, Λευτέρης Βελέντζας μίλησε στη «Μetrosport» και στο Metrosport.gr για τις τελευταίες νίκες του Ηρακλή, που έφεραν την ομάδα στην πρώτη θέση των πλέι άουτ και τόνισε: «Σε αυτά τα δύσκολα ματς στα πλέι άουτ υπήρχε το άγχος και ο κίνδυνος να γίνει κάτι το πολύ άσχημο για τον Ηρακλή.

Συσπειρωθήκαμε, δουλέψαμε όλοι μαζί πάρα πολύ και καταλάβαμε ότι πρέπει να είμαστε στον αγωνιστικό χώρο ως Ηρακλής. Το καταφέραμε αυτό, κάναμε καλές εμφανίσεις και πήραμε τις νίκες στα δύσκολα ματς. Είμαστε σε καλό δρόμο για να πετύχουμε την παραμονή, για να δούμε μια καλύτερη επόμενη μέρα για τον Ηρακλή και τον σύλλογο γενικά». 

Που μπορεί να φτάσει η παραμονή; «Κάτω από 30 βαθμούς πιστεύω θα φτάσει η παραμονή. Εμείς όμως δεν κοιτάμε αυτό. Πρέπει να πάμε στην Κοζάνη και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να κερδίσουμε το ματς. Ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε την σωτηρία όσο πιο γρήγορα γίνεται και γιατί όχι αήττητοι σε αυτό το μίνι Πρωτάθλημα». 

Σε ερώτηση για το θέμα του Καυτανζογλείου και αν προχωρούν οι εργασίες, είπε: «Δεν έχω ιδέα. Ελπίζω και εύχομαι να τελειώσει το γηπεδικό ζήτημα. Δεν είναι δυνατόν να μην παίζει ο Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο»

Κλείνοντας, για το προσωπικό οικογενειακό πρόβλημα του Σούλη Παπαδόπουλου, είπε: «Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.