«Βάζουμε τον ερασιτέχνη παράγοντα να περάσει «συμπληγάδες»

Metrosport Team20 Μαΐου 2020

Ανοιξε η πλατφόρμα προεγγραφής των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων όλης της χώρας, που διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, για τη δημιουργία του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων» στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η πλατφόρμα βρίσκεται στο site της ΓΓΑ και θα παραμείνει σε ισχύ έως και την Παρασκευή, 5 Ιουνίου.

Η προεγγραφή των ερασιτεχνικών σωματείων συνδέεται και με τα σχεδιαζόμενα μέτρα στήριξής τους, από την πανδημία του κορωνοϊού, στην επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμό.

Για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης επισήμανε:

«Το νοικοκυριό είναι καλό και η οργάνωση ιδανική. Από εκεί όμως μέχρι τις παρούσες δύσκολες εποχές, που ο ερασιτέχνης παράγοντας δεν ξέρει τι του ξημερώνει, Δεν είναι σωστό να τον βάζουμε να περάσει «Συμπληγάδες» και να τον οδηγούμε σε εξόντωση, είναι ένα θέμα. Σίγουρα κάποια πράγματα Θα πρέπει βήμα-βήμα να γίνουν και στα ερασιτεχνικά σωματεία.

Δώστε ομως άμεσες λύσεις στα ερασιτεχνικά σωματεία, βοηθήστε τα οικονομικά ΤΩΡΑ για να μπορούν να επιβιώσουν. Τα υπόλοιπα είναι… άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριος Αντωνίου τόνισε: Δύσκολες και γραφειοκρατικές προϋποθέσεις για ερασιτέχνες παράγοντες !!!. Η αναφορά σε προσωπική ευθύνη των παραγόντων θα μειώσει ακόμη περισσότερο τον αριθμό των ομάδων !!! Πρέπει να το ξαναδεί ο Υπουργός» 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.