Βάζει πλώρη για πλέι οφ ο Ηρακλής

Γιώργος Πετρίδης01 Μαρτίου 2020

Η μακρά περίοδος αγωνιστικής απραξίας τελειώνει σήμερα και για τον Ηρακλή που περιμένει τον Ιωνικό Νικαίας στο Ιβανώφειο. Ένα παιχνίδι μπάσκετ με ιδιαιτερότητες αφού σε αυτό θα εμφανιστεί ένας ανανεωμένος Ηρακλής μετά τις αλλαγές που υπήρξαν στο ρόστερ του στη διάρκεια της εβδομάδας.

Με τον Τζίμι Γκάβιν και τον Άντριου Ογκίλβι λοιπόν να κάνουν ντεμπούτο και με τον Ηλία Καντζούρη να τον κοουτσάρει για πρώτη φορά στο Ιβανώφειο -είχε κάνει ντεμπούτο στο ματς της Αθήνας με τον Πανιώνιο- ο Ηρακλής χρειάζεται τη νίκη για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την τελική οχτάδα και στα πλέι οφ της Basket League. Αρκετές αλλαγές για το σημείο στο οποίο βρίσκεται η σεζόν κι ως εκ τούτου έχει ενδιαφέρον να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας και προσαρμογής κυρίως του Γκάβιν που είχε σαφώς μεγαλύτερο διάστημα προετοιμασίας με την ομάδα από τον Ογκίλβι. Απέναντι του βέβαια ο Ηρακλής έχει μία ομάδα που σε κάθε αγωνιστική αποτελεί ερωτηματικό. Θα είναι ο Ιωνικός που διασύρθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία ή αυτός που νίκησε τον Άρη στο «Σοφία Μπεφόν»; Η ομάδα της Νίκαιας πάντως που θα εμφανιστεί στο Ιβανώφειο θα είναι αποδυναμωμένη αφού ο Λάκι Τζόουνς ήρθε, έπαιξε μόνο σε αυτά τα δύο παιχνίδια και... απήλθε για να συνεχίσει τη σεζόν στη Φινλανδία.

Στην πραγματικότητα ο τρόπος με τον οποίο θα εξελιχθεί ο σημερινός αγώνας εξαρτάται αποκλειστικά από τον Ηρακλή που αμυντικά θα εστιάσει την προσοχή του στους Βίνσεντ Σίμπσον, Τζόρνταν Κάλαχαν και δευτερευόντως στους Δημάκο, Αρνέτ και Σακελλαρίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.