Βάζει φωτιές ο Λουτσέσκου: «Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα»

Metrosport Team12 Απριλίου 2021

Άναψε φωτιές ο Ράζβαν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του, καθώς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για να προπονήσει κάποιον σύλλογο.

Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Αλ Αϊν για τον Ρουμάνο τεχνικό, με τον Ραζβάν ωστόσο να τονίζει πως δεν υφίστανται διαπραγματεύσεις με την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Στόχος του Λουτσέσκου, είναι να επιστρέψει στους πάγκους το καλοκαίρι ενώ με την ατάκα του «γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα ή τη Σαουδική Αραβία;», το βέβαιο είναι πως φουντώνει τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του:

«Δεν θα προπονήσω κάποια ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. Είμαι μεγάλος, έχω περάσει πολλές εμπειρίες, είχα μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, οπότε δε νομίζω ότι δεν έχω ευκαιρίες...», ανέφερε αρχικά ενώ συνέχισε λέγοντας: «Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα ή τη Σαουδική Αραβία; Υπάρχουν μέρη όπου ζήσαμε απίστευτες στιγμές. Ήταν μια τέτοια κατάσταση στην Ελλάδα... Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, ήμασταν αήττητοι, ρεκόρ για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Όσο για τους λόγους που τον έφεραν στην πόρτα της εξόδου; «Έφτασα σε ένα σημείο όπου υπήρχε μια απόκλιση απόψεων μεταξύ του ιδιοκτήτη και του προπονητή. Αντί να συνεχίσω έτσι και να μπω σε μια τεταμένη κατάσταση, προτίμησα να φύγω... Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να εισέλθω σε λεπτομέρειες. Δεν είναι καθόλου εύκολο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

 Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.