Βαβρίτσας: «Το 1/3 των ομάδων της Bundesliga κοιτάζει τον Τζόλη»

Metrosport Team25 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Βαβρίτσας.

Ο Έλληνας δημοσιογράφος του «Kicker» μίλησε για το ενδιαφέρον ομάδων της Γερμανίας για τον Χρήστο Τζόλη.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Βαβρίτσας δήλωσε:

Για το ενδιαφέρον γερμανικών ομάδων για τον Χρήστο Τζόλη: «Δεν χρειάζεται να μιλήσω με τον Ρέμπε για να ξέρω ότι τον έχουν στο μπλοκάκι τους. Το 1/3 των ομάδων της Μπουντεσλίγκα τον έχουν στα υπόψιν. Πλην της Μπάγερν, όσες ομάδες μπορούν να σηκώσουν οικονομικά μια τέτοια μεταγραφή έχουν στείλει και ανθρώπους. Η Ντόρτμουντ αγοράζει και παίκτες που δεν περιμένει κανείς. Αρκετές γερμανικές ομάδες έχουν ρίξει ματιές στον Τζόλη. Στο δημοσίευμα της «Bild» αναφέρονταν οι δυο Μπορούσιες, η Γκλάντμπαχ και η Ντόρτμουντ».

Για το ενδιαφέρον της Λειψίας: «Είναι μια από τις ομάδες που έχουν την οικονομική δυνατότητα να δώσουν 15-20 εκατομμύρια για μία τέτοια μεταγραφή. Και ταιριάζει στο προφίλ των μεταγραφών που κάνει η Λειψία με παίκτες κάτω των 22. Τους εξελίσσει και τους πουλά. Όπως τον Ουπαμενκανό που το καλοκαίρι θα πάει στη Μπάγερν».

Για την εκπροσώπηση του Τζόλη από τη Wasserman: «Μετά το 2004, όλοι οι Έλληνες διεθνείς είχαν ένα γερμανικό γραφείο να τους εκπροσωπεί. Μια μεταγραφή στη Γερμανία είναι πιο εύκολη».

Για τον Όλαφ Ρέμπε που συμφώνησε με τη Νυρεμβέργη: «Έχω μιλήσει με τον ίδιο μιλάμε συχνά πυκνά. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με μεγάλες παραστάσεις και διαχείριση οικονομικών μεγεθών που ξεπερνούν τον ΠΟΑΚ. Το διάστημα που παρέμεινε στον ΠΑΟΚ υλοποίησε όσα του ζήτησαν. Δεν μπορώ να πω ότι απέτυχε η προσπάθεια του. Ο ίδιος θα πει γιατί έφυγε από τον ΠΑΟΚ αλλά υπάρχουν και οικογενειακοί λόγοι».

Ποτέ θα φύγει από τον ΠΑΟΚ: «Η συνεννόηση είναι μεταξύ του ίδιου και της οικογένειας Σαββίδη. Εφόσον οι δυο τους συζητούν, δεν είμαι εγώ αρμόδιος να το πω».

Του έχει πει κάτι για τον ΠΑΟΚ: «Συζητώντας πρόσφατα μαζί του μου είπε πως σε όλη του τη θητεία δεν είδε ποτέ τη γεμάτη Τούμπα. Έπεσε στην εποχή του κορωνοϊού. Για την ομάδα είναι μια μεταβατική χρονιά. Έφυγαν αρκετοί παίκτες στο ξεκίνημα και στη συνέχεια ο προπονητής, ήρθαν παίκτες κάποιοι έπαιξαν κάποιοι όχι. Αν γίνουν σωστοί χειρισμοί μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι πιο δυνατός τα επόμενα χρόνια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.