Βαβρίτσας: «Ο Παλικούτσα είναι γνωστός και φιλόδοξος, στη Νυρεμβέργη έφερε τον Κάναντι»

Metrosport Team14 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος του Kicker, Γιώργος Βαβρίτσας, και μίλησε για τον νέο τεχνικό διευθυντή του Άρη, Ρόμπερτ Παλικούτσα, και μίλησε για την εποχή του Κροάτη σε Φορτούνα Ντίσελντορφ και Νυρεμβέργη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο Παλικούτσα είναι γνωστός και φιλόδοξος. Από την εποχή του στη Φορτούνα φάνηκε η φιλοδοξία του παρότι δεν είχε πολύ ενεργό ρόλο. Εκεί είχε μόνο ένα προπονητή και υπήρχε η χημεία, εκεί φάνηκε πως θα κάνει το επόμενο βήμα. Υπήρξε μια σταθερότητα και έκανε καλές μεταγραφές. Στη Νυρεμβέργη τα πήγε καλά στην αρχή, είχε καλό ξεκίνημα και προσέλαβε τον Κάναντι, ο οποίος αποχώρησε μετά από δύο μήνες. Η επόμενη επιλογή ήταν δική του σε θέμα προπονητή αλλά δεν πήγε καλά και κόντεψε να υποβιβαστεί η ομάδα. 

Τα ακριβά συμβόλαια που έφεραν στην ομάδα έμειναν ακόμη και τώρα που ο Ρέμπε προσπαθεί να τα φέρει βόλτα. Στη Νυρεμβέργη είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, εξηγούσε στα μίντια, είναι επικοινωνιακός. Είναι αρκετά μοντέρνος τεχνικός διευθυντής, φέρνει νέα πράγματα. Το κοινό σημείο Καρυπίδη-Παλικούτσα πρέπει να είναι πως έχουν τη φιλοδοξία να φέρουν κάτι μεγάλο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.