Βασίλης Παυλίδης: «Ανώτερος ο Άρης από την Σάλκε, θα παλέψω για την ευκαιρία μου»

Metrosport Team29 Αυγούστου 2020

Την άποψη ότι ο Άρης ήταν καλύτερος από την Σάλκε, κατέθεσε μιλώντας στο Metropolis 95.5, ο Βασίλης Παυλίδης, ο οποίος αγωνίζεται στην Κ19 της γερμανικής ομάδας και είναι αδερφός του Βαγγέλη Παυλίδη. Ο νεαρός άσος της γερμανικής ομάδας και της εθνικής νέων παράλληλα τόνισε ότι θα προσπαθήσει να πάρει την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα των «βασιλικών μπλε».

Αναλυτικά όσα είπε στον Χάρη Δημαρά:

«Στο διάστημα που παρακολούθησα το παιχνίδι, ήταν ανώτερος ο Άρης από την Σάλκε, έπαιξε γρήγορο ποδόσφαιρο, είχε τις φάσεις και θα μπορούσε να είχε πάρει το αποτέλεσμα» είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Η Σάλκε αποτελείται από νέους παίκτες, που δεν έχουν τόσο εμπειρία από την Μπουντεσλίγκα, αλλά είναι καλοί όλοι τους. Ήταν σχεδόν πλήρης κόντρα στον Άρη. Την Τετάρτη που είχαν προγραμματισμένο φιλικό το ακύρωσαν, επειδή προέκυψαν και άλλες απουσίες από το παιχνίδι με τον Άρη».  

Ρωτήθηκε πως υποδέχθηκε ο γερμανικός Τύπος τον αγώνα με τους κίτρινους και απάντησε: «Έγραψαν ότι παίχτηκε ένα δύσκολο φιλικό, αλλά κατάφεραν να επικρατήσουν και ότι είναι θετικό το κλίμα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος».  

Για το μέλλον του υπογράμμισε: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι τέσσερα χρόνια στην Σάλκε. Μπορώ να καταφέρω να πάρω ευκαιρία στην μεγάλη ομάδα, αλλά σίγουρα έχω πολύ δρόμο και δουλειά  μπροστά μου. Όταν το συμβόλαιό μου τελείωνε το Ιούνιο σκεφτόμουν ότι μπορεί να μην μείνω στην Σάλκε και μία πιθανή επιλογή ήταν ο Ολυμπιακός που εκδήλωσε ενδιαφέρον. Αλλά η Σάλκε αμέσως κινήθηκε και υπογράψαμε συμβόλαιο ενός χρόνου για την Κ19».  

Για τον αδερφό του Βαγγέλη είπε: «Δε μένουμε και πολύ μακριά με τον Βαγγέλη, είναι δύο ώρες απόσταση με το Τίλμπουργκ. Αυτός είναι στα καλύτερά του. Σκόραρε δύο φορές σήμερα. Πηγαίνει πολύ καλά και είναι έτοιμος για την εθνική. Για μεταγραφή το γνωρίζει μόνο ο ίδιος και ο μανατζέρ του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.