Βασίλης Ντούσκος για το χρυσό του γιου του: «Μόλις είδα την έκφραση του προσώπου του κατάλαβα...»

Metrosport Team30 Ιουλίου 2021

Ο Βασίλης Ντούσκος, που ο γιος του, Στέφανος, χάρισε τα ξημερώματα στην χώρα μας το χρυσό μετάλλιο στην κωπηλασία, μίλησε στο Metropolis 95.5. «Μακάρι και οι άλλοι αθλητές να φέρουν μετάλλια. Το παιδί είναι χρόνια στην κωπηλασία, είναι γνωστός στον χώρο. Κάθε ένας είναι στο αντικείμενό του. Είδατε την κούρσα. Την παρακολουθήσαμε φορτισμένα, τέλος καλό, όλα καλά. Επειδή ήταν το ακατάλληλο της ώρας, ήμασταν ο καθένας στα σπίτια του και από τις 04.30 αρχίσαμε να ανταλλάζουμε τηλέφωνα. Τώρα το πρωί μαζευτήκαμε σπίτι» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μιλήσαμε στα γρήγορα με τον Στέφανο γιατί πήγαινε για αντιντόπινγκ κοντρόλ. Και τώρα μας περιμένουν για συνέντευξη. Μπαμπά μου λέει βγήκε αυτό που περίμενα, δηλαδή να είναι στο μετάλλιο, απλά του βγήκε το χρυσό. Δεν περίμενα είναι η αλήθεια το χρυσό, φοβήθηκα στην αρχή, όμως, μόλις είδα την έκφραση του προσώπου του κατάλαβα ότι έχει δυνάμεις».

Κατέληξε λέγοντας: «Θέλει πάρα πολλές θυσίες για να γίνεις Ολυμπιονίκης. Θέλει πολύ πείσμα και από εμάς και από αυτούς στις δύσκολες στιγμές που περνάνε. Οι δυσκολίες είναι πιο πολλές από τις χαρές. Αλλά δεν πρέπει να απογοητεύεται κανείς στον αθλητισμό. Από την Πολιτεία δεν υπήρχε τίποτα απολύτως».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.