Βασίλης Γεωργόπουλος: «Μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο που δεν είναι βασικός ο Σβάμπ - Μπορούσε να παίξει φέτος ο Κούτσιας στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε o βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Βασίλης Γεωργόπουλος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Σταύρο Σαράφη, τους Λύρατζη και Τσαούση, το υπάρχον ρόστερ αλλά και τη γενική εικόνα του δικεφάλου φέτος.


Για τον Σταύρο Σαράφη: « Είχαμε παίξει μαζί, ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλο ήθος και καλή καρδιά. Μαζί με όλους τους μεγάλους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μας είχαν σαν παιδιά τους, μας βάλανε όλοι μαζί αλλά κυρίως ο Σταύρος στο είναι του ΠΑΟΚ. Ήταν πάντα τίμιος απέναντι σε όλους τους νέους ποδοσφαιριστές, ότι και να πούμε είναι λίγο. Να πούμε και ένα μπράβο στον ΠΑΟΚ που του έδωσε μέχρι τελευταία στιγμή την ευκαιρία να προσφέρει. Ήταν προστάτης για όλα τα μικρά παιδιά και για εμάς, με τις παροτρύνσεις που τους έλεγε τους έδινε ψυχολογία».

Για τον Λύρατζη και τον Τσαούση: «Φαινόντουσαν από μικροί ότι θα προχωρήσουν και θα φτάσουν σε μεγάλο επίπεδο. Στον ΠΑΟΚ καθιερώθηκαν γιατί οι μεγάλες ομάδες θέλουν τα μπακ τους να ανεβαίνουν ψηλά και είναι κάτι που έχουν στο παιχνίδι τους γιατί παλαιότερα ήταν εξτρέμ, δεξιά ο ένας και αριστερά ο άλλος.
Έχουν εξαιρετικά πόδια και οι δύο άλλα αυτό για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δεν φτάνει. Πρέπει λίγο να βελτιώσουν το αμυντικό τους κομμάτι ώστε να γίνουν ακόμη καλύτεροι».

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ και τους πιο έμπειρους και παλιούς της ομάδας: «Ποδοσφαιριστές σαν τον Έλ Καντουρί και τον Μπίσεσβαρ, που είναι καλλιτέχνες, ήταν οι αγαπημένοι του Ραζβάν Λουτσέσκου όταν πήρε το πρωτάθλημα αλλά πλέον πρέπει να υπάρχει αντικατάσταση γιατί τα χρόνια πέρασαν. Αυτό που μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο είναι που δεν παίζει ο Σβάμπ γιατί έχει στοιχεία που λείπουν από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Είναι πολύτιμος για την ομάδα και δεν μπορεί να μένει εκτός ενδεκάδας».

Για τον Κούτσια: «Έκανε λάθος, βιάστηκε να τον δώσει δανεικό στον Βόλο. Θα μπορούσε να παίξει 15 παιχνίδια στον φετινό ΠΑΟΚ, γιατί ο Ολιβέιρα είναι καλός ποδοσφαιριστής αλλά με τα προβλήματα του δεν βγάζει ακριβώς αυτό που πρέπει στο γήπεδο».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και αν πρέπει να αισιοδοξεί για το μέλλον: «Μεσοεπιθετικά υπάρχει πρόβλημα, χρειάζονται 2-3 ποδοσφαιριστές με την ποιότητα των Μπίσεσβαρ και Έλ Καντουρί, γιατί μόνο οι νεαροί ηλικιακά δεν αρκούν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.