Βασιλάκος: «Ο ΠΑΟΚ προλαβαίνει να αντιστρέψει το κλίμα μέχρι τον τελικό»

Metrosport Team13 Μαΐου 2022

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Βασιλάκος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και κατά πόσο ο Δικέφαλος μπορεί να παρουσιαστεί έτοιμος ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού στις 21 Μαΐου, στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να αντιστρέψει την κατάσταση ενόψει του τελικού Κυπέλλου: «Πιστεύω ότι προλαβαίνει, αρκεί να μην έχει όσα προβλήματα έχει αυτή τη στιγμή. Αν λυθούν τα προβλήματα μπορεί ο ΠΑΟΚ. Θεωρώ πως ένα παιχνίδι μπορούν άνετα να το παίξουν, στη διάρκεια έχουμε προβλήματα. 

Όταν δεν έχεις προετοιμαστεί για να δώσεις τόσα πολλά παιχνίδια, κανείς δεν περίμενε ο ΠΑΟΚ να δώσει περίπου στα 60 ματς φέτος, τότε η διάρκεια φθείρει και δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα. Υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να αντιστραφεί το κλίμα μέχρι τον τελικό.

Για το πως θα διαχειριστούν οι δύο προπονητές του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού το παιχνίδι του πρωταθλήματος πριν τον τελικό: «Θα παίξει ρόλο ότι θα συναντηθούν νωρίτερα στο πρωτάθλημα, αλλά άλλο το παιχνίδι του τελικού και άλλο του πρωταθλήματος. Ο Γιοβάνοβιτς έχει το πάνω χέρι διότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια καλή αναλαμπή, ενώ ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει μπλοκαριστεί, δυστυχώς τα πράγματα γένουν προς το Γιοβάνοβιτς. 

Το ένα ματς μπορούν να το πάρουν, είναι καλοί παίκτες του ΠΑΟΚ και πιστεύω πως μπορούν να το πάρουν το Κύπελλο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.