Βασιλάκος: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται 1-2 μεταγραφές - Έχει δεθεί ο Μπάμπα με την ομάδα»

Metrosport Team02 Ιανουαρίου 2024

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Βασιλάκος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Σέντρα" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τις μεταγραφές που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε και την απόφαση του Ραχμάν Μπάμπα να μην ακολουθήσει την Εθνική του στο Copa Africa.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Μετά το ματς με την ΑΕΚ είχα πει στην εκπομπή σας ότι τον Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ θα είναι σε τέτοια κατάσταση που δεν θα μπορούν να τον ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. Μας διέψευσε γιατί το έκανε το πιο γρήγορα τελικά. Όταν ήμουν στην Αθήνα με την ακαδημία μου ένιωσα το δέος με το οποίο βλέπει ο κόσμος τον ΠΑΟΚ.

Το μόνο που μπορεί να φοβηθεί ο ΠΑΟΚ είναι ότι από τον Ιανουάριο θα αρχίσουν όλες οι ομάδες να ενισχύονται, αλλά οι παίκτες που απέκτησε ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι είναι ευρωπαϊκής κλάσης και μπορούν να προσφέρουν παραπάνω από οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, όπως ο Μεϊτέ και ο Ντεσπόντοφ. Είχα ασκήσει κριτική στον Λουτσέσκου αλλά πλέον βλέπω ότι έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο 20 παικτών».

Για την απόφαση του Ραχμάν Μπάμπα να μην πάει στο Copa Africa: «Σαφώς και είναι σημαντική απόφαση του Μπάμπα να μείνει στη Θεσσαλονίκη και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Ήταν καθαρά δική του απόφαση να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και δείχνει πόσο έχει δεθεί με την ομάδα».

Για μεταγραφές: «Κάθε βοήθεια στην ομάδα είναι σημαντική, σκοπός είναι να γίνει εκεί που πρέπει και να μην γίνει σε θέσεις που είναι ήδη φορτωμένες με παίκτες. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται 1-2 προσθήκες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.