Βασιλάκος: «Δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για τον ΠΑΟΚ, θα έχει πολλά προβλήματα»

Metrosport Team13 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Βασιλάκος.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου τοποθετήθηκε αναφορικά με την εικόνα του χθεσινού αγώνα της ομάδας με αντίπαλο τον ΠΑΣ, το ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και τις... δικαιολογίες του αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: «Έχουν αλλάξει οι εποχές, αλλά τώρα έχει πλέον συντηρητές. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι δικαιολογία, αλλά όταν μία ομάδα δεν βγάζει το 100% της εντός αγωνιστικού χώρου, προσπαθεί να βρει κάποιες δικαιολογίες για την εικόνα της. Κάποιους τους πειράζει να λέμε την αλήθεια, αλλά μας έλεγαν κακούς. Η εικόνα της ομάδας ήταν αναμενόμενη για όσους γνώριζαν. Οι παίκτες ακόμα και στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις έκαναν υπέρβαση και φάνηκε τώρα στην πρεμιέρα, μία πρεμιέρα που είναι πάντα δύσκολη».

Για το αν τον ανησυχεί η εικόνα της ομάδας ενόψει και της συνέχειας: «Η καμπάνα για τον ΠΑΟΚ, χτύπησε εδώ και πολύ καιρό. Η ομάδα έχει μεγάλους ποδοσφαιριστές και τώρα είναι ότι περισώσουμε. Δεν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, όπως είναι τώρα η ομάδα δεν μπορεί να ανακάμψει με τίποτα. Με απογοήτευσε η εικόνα του ΠΑΟΚ συνολικά. Το να κερδίζεις κόρνερ δεν σημαίνει ότι μπορείς να κερδίσεις έναν αγώνα».

Για την έλλειψη του ελληνικού στοιχείου από την ενδεκάδα της ομάδας: «Το καλοκαίρι πουλήσαμε κάποιους Έλληνες και ο ΠΑΟΚ πήρε χρήματα, αλλά εμείς συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε ποδοσφαιριστές ξένους για την ομάδα. Θα πρέπει να εστιάσουμε στο γεγονός ότι ο φετινός ΠΑΟΚ θα έχει πολλά προβλήματα». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.