Βασιλάκος: «Έχασε το 40% ο Ολυμπιακός με την πώληση Ποντένσε»

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2020

Το ντέρμπι πλησιάζει. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα βρεθούν στο χορτάρι της Τούμπας την Κυριακή (23/2) για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Βασίλης Βασιλάκος μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, έχει ανεβασμένη ψυχολογία και έχει και το πλεονέκτημα της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ευκαιρία που δεν έχουν τα νέα παιδιά: «Και στον πρωταθλητισμό χωρούν τα ταλέντα αρκεί ο κορμός που είναι η δύναμη της ομάδας να προσπαθούν λίγο παραπάνω. Το λέω αυτό γιατί εάν το παιχνίδι είναι 1-0 δεν μπορείς να βάλεις έναν νέο μέσα ή όταν κάνει δύσκολα φάσεις η ομάδα».

Για τους Έλληνες του ΠΑΟΚ: «Είναι θετικό».

Για το ότι το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ το κατέκτησε με ξένους: «Ναι αλλά ήταν μια χρονιά που ο Ολυμπιακός ήταν ο χειρότερος. Η συνέχεια θα δείξει. Είναι ένα κομμάτι που πιστεύω ότι με προσπάθεια θα αλλάξει θα είναι να στηρίξουν παλικάρια που μπορούν να παίξουν».

Για τον ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ πιστεύει πολύ: «Έχουμε έναν παίκτη που παίζει στο γήπεδο που είναι ο καλύτερος παίκτης της Εθνικής Ελπίδων Δεν μπορούσε να πάρει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ; Μπορούσε να πάρει την ευκαιρία και να δούμε εάν μπορούσε να παίξει. Όλοι λένε τα καλύτερα λόγια».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση. Δεν είναι ο ίδιος των προηγούμενων ετών, έχει αλλάξει. Προέρχεται από δύο νίκες με τον Παναθηναϊκό και το διπλό στη Λάρισα και έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Έχει ανεβασμένη την ψυχολογία του».

Για το ότι ο Ολυμπιακός έχει την πίεση λόγω της σύγκρισης της εποχής Κόκκαλη με αυτή του Μαρινάκη: «Είναι ένα πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ καθώς δεν μπήκε στη διαδικασία να συγκρίνει τις ομάδες μεταξύ τους. Είναι μια ομάδα που πήρε το νταμπλ και είναι διαφορετική. Ο Ολυμπιακός του Κόκκαλη είναι διαφορετικός από του Μαρινάκη. Είχε Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο, Ζιοβάνι. Ο Ολυμπιακός τώρα έχει χάσει το 30 – 40 % με την φυγή του Ποντένσε και ο Βαλμπουενά έχει συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν είναι μια ομάδα που μπορεί να χτυπήσει το ματς. Το δύσκολο ματς ήταν της Λάρισας και όχι του Ολυμπιακού».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.