Βασιλάκος: «Δεν είναι φόβητρο ο Ολυμπιακός, τίποτε δεν τελείωσε ακόμη...»

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2022

Ο Βασίλης Βασιλάκος μίλησε στο Metropolis 95.5 για την κούρσα του φετινού τίτλου μετά το 1-1 της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

«Ποτέ δεν τελειώνει τίποτα. Όταν βλέπεις ότι ο αντίπαλός σου δεν είναι θηρίο ελπίζεις και προσπαθείς να βρεις την συνέχειά σου. Πρέπει να είσαι δυνατός για να καλύψεις το μεγάλο χάντικαπ. Η εικόνα και η ψυχολογία στον ΠΑΟΚ έχει αλλάξει. Χρειάζονται σωστές επιλογές και θέληση από τους παίκτες» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αφού δεν είναι φόβητρο ο Ολυμπιακός, δεν φοβάσαι. Μέσα από τα προβλήματα έρχεται η ανάκαμψη για να φτάσεις εκεί που ήσουν πριν. Υπάρχει ελπίδα ακόμη για τον ΠΑΟΚ. Όσοι λένε ότι δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι έλεγαν ότι θα το πάρει περπατώντας. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τα λάθη του και τον τελευταίο μήνα βρίσκεται σε ανάκαμψη. Υπάρχουν ακόμη πολλοί αγώνες και ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει όλα τα ματς.»

Για το Χ της Τούμπας τόνισε: «Δεν πρέπει να υπερεκτιμάς έναν αντίπαλο. Το γκολ του Ολυμπιακού είναι ατυχία, είναι συγκυρία, αλλά πάντα χρειάζεται μία ομάδα βοήθειες» ενώ για τον ατομισμό του Ζαμπά σημείωσε: «Αν κάποιος παίζει εγωιστικά ο προπονητής θα το καταλάβει. Υπάρχουν παιδιά που δεν πήραν τις ευκαιρίες του Ζαμπά. Πρέπει να είναι όλοι μαζί.»

Ρωτήθηκε για τον Πασχαλάκη και απάντησε: «Ο τερματοφύλακας χρειάζεται να είναι έτοιμος την μία στιγμή. Ο ΠΑΟΚ τον χρειάστηκε μία στιγμή στο ντέρμπι και δεν ήταν έτοιμος. Στο γκολ έκανε μισή ώρα να πάει η μπάλα στην εστία. Θα μπορούσε να επέμβει βγαίνοντας από το τέρμα του. Άρα θα μπορούσε να φτάσει εύκολα κοντά στον παίκτη.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.