Βασιλάκης: «Πώς θα ξαναμπουν τα παιδιά στους αγωνιστικούς χώρους»

Metrosport Team14 Μαΐου 2020

Το σταμάτημα των Πρωταθλημάτων βρήκε τον Αχιλλέα Τριανδρίας στην πρώτη θέση με 53 βαθμούς έναντι 52 της Δόξας Πενταλόφου. Ο πρόεδρος του Αχιλλέα Τριανδρίας Θωμάς Βασιλάκης καταθέτει την δική του άποψη για το Πρωτάθλημα: «Δεν θεωρώ τους εαυτούς μας πρωταθλητές καθώς το Πρωτάθλημα δεν τελείωσε. Είχαμε τις ίδιες πιθανότητες και δικαιούμασταν την άνοδο μαζί με την Δόξα Πενταλόφου και για να θεωρήσουμε τους εαυτούς μας πρωταθλητές θα πρέπει η Ενωση να ορίσει ένα μεταξύ μας παιχνίδι και να το αφιερώσουμε στον Στυλιανό Τσιρανίδη που έφυγε από την ζωή. Είναι κάτι που του το χρωστάμε»

Ποια είναι η επόμενη μέρα για τον Αχιλλέα;

«Αυτό που μας απασχολεί είναι πως θα ξαναμπούν τα παιδιά στους αγωνιστικούς χώρους και στα αποδυτήρια. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με την πανδημία θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Οι ομάδες είναι ερασιτεχνικές και δεν μπορούν να μπουν στην διαδικασία των τεστ και των εξετάσεων. Οικονομικά θα είναι πολύ δύσκολο.

Αν όλα πάνε καλά και ξεπεραστεί το πρόβλημα κάποια στιγμή θα μαζευτούμε, αλλά δεν θα ξεφύγουμε ως ομάδα από αυτά που ίσχυσαν και φέτος. Ο μικρότερος στο Πρωτάθλημα που τελείωσε ήταν 15 ετών και ο μεγαλύτερος 21, 22 με εξαίρεση τον Αλέξη που ήταν και στο προπονητικό τιμ και μετείχε σε κάποιους αγώνες. Ετσι θα πορευτεί η ομάδα και τη νέα χρονιά με την προσθήκη κάποιων δικών μας παικτών.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.