Βαρούχας: «Πέναλτι και κόκκινη του Ροζ, παράβαση το χέρι του Κρέσπο - Καταρράκτη ο Μπέμπεκ»

Metrosport Team12 Απριλίου 2021

Ο Παναγιώτης Βαρούχας τοποθετήθηκε μέσω του Metropolis 95.5 για τις επίμαχες φάσεις της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Αρχικά είπε για τον ρέφερι του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Θα πάρεις τον Μπέμπεκ, που μιλάτε την ίδια γλώσσα, να σου πει τι έβλεπε. Είναι η καινούργια μόδα με τις... εισαγωγές αυτή. Εγχείρηση θέλει για καταρράκτη». 

Τόνισε ότι: «Σχετικά με την γραμμή, στο Περιστέρι που το γκολ της Λάρισας είναι  οριακό, δεν την είδαμε. Επίσης, το VAR δεν επενέβη για να δείξει αν είναι χέρι του Κρέσπο. Το VAR, βέβαια, πέρα από την τραγική διαιτησία του Μπέμπεκ, έκανε δουλειά. Θέλω να πω ότι και οι Έλληνες διαιτητές έχουν δώσει δικαιώματα».

Όσον αφορά τα πέναλτι του Ροζ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ επεσήμανε: «O Ροζ είναι επιρρεπής στα πέναλτι. Χθες, στο πρώτο, βλέπει και βάζει το πόδι για να κόψει την διαδρομή του Λόπες. Στο δεύτερο πάλι ο Ροζ είναι, δεν τον βρίσκει μόνο χαμηλά, σηκώνει το πόδι και τον βρίσκει και στο γόνατο. Εκεί είναι και κόκκινη κάρτα. Δηλαδή είχαν δυναμόμετρο και κατάλαβαν ότι δεν είναι δυνατό; Ο αντίπαλος είχε σημάδι στο πόδι».

Για το ματς της Τρίπολης σχολίασε: «Στην Τρίπολη στη μία φάση ο παίκτης της Τρίπολης είναι έτοιμος να πέσει, δεν υπάρχει τίποτα. Στην άλλη, όμως, το χέρι δεν είναι στη φυσική θέση, παίζει την μπάλα και τη μεταφέρει. Το περίεργο είναι ότι δεν πάει στο VAR. Είναι πέναλτι».

Κατέληξε λέγοντας: «Στον Ολυμπιακό, δεν ήταν και έξυπνος ο Κροάτης να πάει στο VAR. Στο γκολ ο Χασάν την παίρνει καθαρά με το χέρι. Επίσης, στον καταλογισμό καρτών ο Μπέμπεκ ήταν απαράδεκτος, καταρράκτη είχε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.