Βαρούχας: «Παίκτης χωρίς δελτίο υγείας δεν παίζει»

Metrosport Team16 Ιουλίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο καθηγητής διαιτησίας μίλησε για το θέμα που προέκυψε με τα δελτία υγείας των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. 

Τόνισε ότι ποδοσφαιριστής που δεν έχει θεωρημένο δελτίο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνα και επέρριψε ευθύνες στον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης, τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο.  

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας:

«Το βασικότερο είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε πολύ καιρό θεωρημένα τα δελτία στις καταστάσεις που πάνε και στη Λίγκα. Άρα δεν είναι μόνο το χθεσινό παιχνίδι. Παίκτης που δεν έχει θεώρηση υγείας δεν μπορεί να παίξει, Ξεκάθαρα. Δεν ξέρουμε τι κάνει ο Μακέλι στην Ολλανδία και τι κανονισμούς έχουν εκεί. Ο Διαμαντόπουλος ήταν ο τέταρτος. Ξέρει τους κανονισμούς; Όταν δεν έχει τη θεώρηση των γιατρών δεν μπορεί ο παίκτης να παίξει. Εδώ έχει γίνει μεγάλο λάθος. ΟΚ, το βρήκε. Και τι έκανε;. Η μεγάλη ευθύνη είναι του Διαμαντόπουλου. Λάθος και των διαιτητών των προηγούμενων αγώνων του ΠΑΟΚ και είναι υποχρεωμένοι να το ψάχνουν.  

Είχαμε εντοπίσει το θέμα με τους ξένους διαιτητές, Ο Μακέλι έκανε μια εξαιρετική διαιτησία, είχε ισχυρή προσωπικότητα, δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί του, έβγαλε μόνο μία κάρτα. Γι αυτό μπαίνει Έλληνας τέταρτος για να λύνει αυτά τα θέματα. Η παράβαση του Διαμαντόπουλου έγινε χθες και σήμερα ορίστηκε. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.