Βαρούχας και Τσίκινης διαφώνησαν πλήρως για τη διαιτησία στο Άρης - Αστάνα!

Metrosport Team30 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας αλλά και ο Ηρακλής Τσίκινης.

Οι δύο τηλεκριτικοί διαιτησίας σχολίασαν τις αποφάσεις του Μίκαελ Φάμπρι στο παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης», που έπαιξαν τον δικό τους ρόλο στην έκβαση του αγώνα και τον άδικο αποκλεισμό του Άρη και διαφώνησαν απόλυτα τόσο για τη φάση της αποβολής του Ματέο Γκαρσία όσο και για εκείνη του πέναλτι που ζήτησε ο Άρης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στο Metropolis 95.5:

Ο Παναγιώτης Βαρούχας, σημείωσε: «Η αποβολή είναι αποβολή, γιατί ενώ βάζει το πόδι, μετά το απλώνει κιόλας και η αποβολή είναι σωστή. Νωρίτερα, ο διαιτητής έχει χαρίσει κάρτες στους παίκτες της Αστάνα. Στη φάση του θεάτρου, δεν υπάρχει πέναλτι και έπρεπε να πάρει κάρτα, είχε λάδια και έπεσε; Την ώρα που γίνεται η φάση, ο διαιτητής μιλάει με τον τέταρτο και τον βοηθό και έπειτα από αυτό δεν καταλογίζει πέναλτι καθώς δεν υπάρχει επαφή των δύο παικτών».

Με τη σειρά του ο Ηρακλής Τσίκινης, υπογράμμισε: «Στην περίπτωση της πρώτης κάρτας μπορείς να την δικαιολογήσεις, τη δεύτερη κάρτα που ήταν κόκκινη θα την χαρακτήριζα αστεία, θεωρώ ότι οι άνθρωποι της UEFA, θα πρέπει ειδικά στα δεύτερα παιχνίδια να βάζουν πιο έμπειρους διαιτητές. Ο Άρης δικαιούται να κάνει παράπονα για το πέναλτι του Μπερτόγλιο, για εμένα είναι!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.