Βαρούχας: «Το χτύπημα στον Τάισον ήταν κόκκινη κάρτα»

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο καθηγητής διαιτησίας και πρώην διαιτητής Παναγιώτης Βαρούχας, μιλώντας για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Χαρτς μέσα στην Τούμπα, εστιάζοντας στο πρώτο γκολ των ασπρόμαυρων αλλά και στο επιθετικό λάκτισμα που δέχθηκε ο Τάισον.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Φέτος άλλαξαν οι τιμωρίες των παικτών, στις 3 κίτρινες τρώνε μια αγωνιστική. Παλιά στις 7 τρώγανε δύο, ενώ τώρα έγινε στις 6. Πράγματι, αυτό με το μια και με το μια είναι πολύ καλό μέτρο. Δεν μου αρέσει αυτό το γελοίο, που όταν συμπλήρωναν 7 κάρτες, έτρωγαν δυο αγωνιστικές και έκαναν καραγκιοζιλίκια για να φας δεύτερη κίτρινη, προκειμένου μετά να πάρει κόκκινη. 

Επίσης, αυτοί που έχουν ειδική άδεια για να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, δηλαδή οι παράγοντες, και δέχονται κάποια κάρτα από τον διαιτητή, θα τρώνε από ένα μήνα μέχρι έξι και πρόστιμο από 3.000 μέχρι 10.000 χιλιάδες ευρώ. Όταν πηγαίνει ο πρόεδρος και μπαίνει μέσα σαν μεταφραστής δεν είναι ωραίο πράγμα...Αλλά στη Ελλάδα υπάρχουν παρακλάδια».

Για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς στη Τούμπα: «Καταρχάς το γκολ το οποίο μπήκε, το πρώτο που έβαλε ο ΠΑΟΚ, είναι κανονικό γκολ.

 Δεν υπάρχει οφσάιντ, ο Κωνσταντέλιας δεν καλύπτει τον τερματοφύλακα, επίσης μετακινείται κάθετα και με προσοχή, μαζεύει τα χέρια του. Σωστά επενέβη το VAR  και μέτρησε κανονικά . Και η κλωτσιά που δίνουν στον Τάισον είναι επιθετικό λάκτισμα και έπρεπε να πάρει κάρτα. Λάθος του διαιτητή και του βαρίστα . Πήγαινε καθαρά για τα πόδι, όχι για την μπάλα.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού δεν είχε τίποτε».

Τέλος, εξέφρασε και το παράπονό του για την παράλληλη διεξαγωγή των αγώνων στην Super League 1: « Την Κυριακή τα έβαλαν όλα μαζί, ενώ τον Άρη θα μπορούσαν να τον βάλουν άλλη ώρα, εφόσον δεν έχει Ευρώπη. 

Όταν τα βάζεις όλα μαζί εγώ τι θα δω. Τα συνδρομητικά θα πρέπει να εξυπηρετούν και τον κόσμο που είναι πελάτης τους, για να βλέπουν όλα τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.