Βαρούχας: «Δεν είναι πέναλτι το πρώτο του Άρη, κόκκινη στον Ματίγια»

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2022

Ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη φάση του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού με το χέρι του Σίντκλεϊ που διαμαρτυρήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» για πέναλτι και για τα πέναλτι που κέρδισε ο Άρης απέναντι στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το χέρι του Σίντκλεϊ: «Όταν η μπάλα πάει από το σώμα στο χέρι και δεν κινείται για να σταματήσει την πορεία της μπάλας δεν είναι παράβαση. αυτό ισχύει για όλες τις περιπτώσεις.

Θυμάμαι ένα πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΟΚ με τον αντίπαλο να κάνει προβολή στο έδαφος και το χέρι του παίκτη έκανε κίνηση για σπρώξει τη μπάλα, αυτό ήταν παράβαση.

Ο Σίντκλεϊ χθες (30/1) δεν έκανε τίποτα επιλήψιμο, η μπάλα πήγε από το πόδι του στο χέρι, δεν ήταν πέναλτι. Και επιμένω πάλι ότι το πέναλτι που δόθηκε με τον ΟΦΗ δεν ήταν πέναλτι». 

Για τα πέναλτι του Άρη: «Στο πρώτο πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Άρη, δεν υπάρχει παράβαση. Έξω από την περιοχή ο παίκτης του Παναιτωλικού τραβάει τον παίκτη του Άρη, δεν δίνει ο διαιτητής το φάουλ αλλά την ώρα που μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή ο παίκτης του Άρη γλιστράει και μάλιστα πιο πολύ επιθετικό φάουλ είναι παρά πέναλτι, το οποίο δεν υπάρχει.

Το δεύτερο είναι πέναλτι και σωστά δόθηκε αλλά πρέπει να πάρει και κίτρινη κάρτα ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού.

Επίσης, ο ποδοσφαιριστής του Άρη που εκτελεί το πέναλτι και ευστοχεί, ύστερα κάνει μια χειρονομία, η οποία έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.