Βαριά «καμπάνα» στον ΠΑΟΚ, πιο... ελαφριά στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια του ΟΑΚΑ!

Metrosport Team29 Ιουνίου 2022

Με κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια αλλά και υψηλό πρόστιμο τιμωρήθηκαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας! Για κάποιο λόγο όμως, η τιμωρία εις βάρος του ΠΑΟΚ ήταν βαρύτερη από εκείνη του Παναθηναϊκού τόσο στις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, όσο και στα πρόστιμα. Οι ποινές βέβαια είναι εφέσιμες.

Ο Δικέφαλος τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 75.000 ευρώ ενώ οι «πράσινοι» με δύο αγωνιστικές χωρίς κόσμο και 64.167 ευρώ. 

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός χρηματική ποινή συνολικού ύψους 64.167 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. χρηματική ποινή συνολικού ύψους 75.000 ευρώ και συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Απαλλάσσει τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.