Βαριά καμπάνα για τον Αγροτικό Αστέρα

Δημήτρης Καλαϊτζής23 Ιανουαρίου 2020

Ανακοινώθηκε η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με την τύχη του αγώνα Νίκη Αγκαθιάς-Αγροτικός Αστέρας που είχε διακοπεί λόγω σοβαρών επεισοδίων στις κερκίδες ανάμεσα στους φιλάθλους των δυο ομάδων στις 8 Δεκεμβρίου του 2019.

Η Επιτροπή αποφάσισε να κατοχυρώσει το παιχνίδι υπέρ της ομάδας της Ημαθίας και να επιβάλλει αφαίρεση ενός βαθμού στους «σταχυοφόρους», τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Αναλυτικά:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλλε στον Αγροτικό Αστέρα 1) ποινή κατακύρωσης με διαφορά τερμάτων 3-0 υπέρ του σωματείου με την επωνυμία «ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑ» του αγώνος, ο οποίος είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 8-12-2019 μεταξύ εκείνου και του εγκαλούμενου σωματείου «Π.Μ.Α.Σ. Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ», στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και διεκόπη, 2) χρηματική ποινή ύψους χιλίων (1.000) ευρώ, 3) ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τέσσερις (4) αγωνιστικές και 4) συνολική αφαίρεση ενός (-1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του διεξαγόμενου Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.