Βαριά ήττα και υποβιβασμός για τον Απόλλωνα Πόντου

Δημήτρης Καλαϊτζής29 Φεβρουαρίου 2024

Ο Απόλλωνας Πόντου γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ Β΄ εκτός έδρας που σήμανε και τον υποβιβασμό της ομάδας του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην τρίτη κατηγορία. 

Αντίθετα, η Ένωση μετά από αυτή τη νίκη ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. 

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αραούχο στο 36΄, για να έρθει επτά λεπτά ο Ραντόνια να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο Χριστόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 84ο λεπτό, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Σκόνδρας στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Την επόμενη αγωνιστική, ο Απόλλωνας Πόντου θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ η ΑΕΚ Β΄ δοκιμάζεται στη Μυτιλήνη απέναντι στον Αιολικό. 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ Β (Κούστας): Γκίνης, Ρόκσον, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος (77′ Πήλιος), Σαμπανάτζοβιτς, Φοφανά (46′ Ρουκουνάκης), Μαχαίρας (64′ Σκόνδρας), Κάτσικας (46′ Τζούντα Γκαρσία), Αραούχο, Θεοδωρίδης (64′ Χριστόπουλος) 

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Ζαπουνίδης (20′ Μαρτίνεζ), Αμαραντίδης, Φλένσμποργκ, Μουμίν, Λαμπίρης, Ακένα (75′ Μπούμπας), Αγκουάδο (20′ Ίννος), Σαχόλλι

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.