Βαρδαλή: «Ενθουσιάστηκα με τη νέα φανέλα - Τι συζητήσαμε με τον Λευτέρη Λύρατζη»

Metrosport Team16 Αυγούστου 2022

Η Θωμαή Βαρδαλή μίλησε στο Metropolis 95.5 για την παρουσίαση της μωβ φανέλας της ανδρικής ομάδας από τα κορίτσια της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ και την συζήτηση που είχε με τον Λευτέρη Λύρατζη. 

 «Εγώ προσωπικά ενθουσιάστηκα, μου άρεσε πάρα πολύ η φανέλα. Είναι δεδομένο σε όλη την Ευρώπη πλέον, για εμάς όμως είναι κάτι σπάνιο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο ΠΑΟΚ δείχνει τον δρόμο στις υπόλοιπες ομάδες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ρεκόρ προσέλευσης κόσμου ανήκει στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Οι γυναίκες είναι έξυπνες στο τακτικό κομμάτι και αντιλαμβάνονται καλύτερα τις φάσεις. Είναι, φυσικά, άλλος ο ρυθμός και η ένταση» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ξέρω πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε το άθλημα, αλλά η νοοτροπία του Ελληνα φιλάθλου είναι ακόμη πίσω. Θα ήθελα στήριξη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ γιατί δίνουμε μεγάλο αγώνα κάθε χρόνο για να πάρουμε το πρωτάθλημα και δεν είναι πάντα εύκολο. Ο κόσμος μπορεί να δει ένα αποτέλεσμα που έχουμε κερδίσει με 6-0 και να νομίζει ότι είναι εύκολο».

Για την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ σημείωσε: «Παίζουμε την Πέμπτη με την Σουόνσι. Είναι καλή ευκαιρία. Όλες οι ομάδες στον όμιλο έχουμε την δυνατότητα να βγούμε πρώτες. Είναι δύσκολο, αλλά πάμε για τη νίκη με την Σουόνσι και βλέπουμε. Και μετά θα αντιμετωπίσουμε την Ρέιντζερς και την Φέρεντσβάρος. Πάμε για την 1η θέση». 

Για τη συνομιλία που είχε με τον Λευτέρη Λύρατζη: «Δεν του είπα κάτι συγκεκριμένο, απλά τον ρώτησα πως είναι η ομάδα μετά τον αποκλεισμό από την Λέφσκι και μου είπε ότι είναι μία δύσκολη περίοδος και ότι επειδή υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες χρειάζεται χρόνος για να δουλέψουν όλοι μαζί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.