Βαρδαλή: «Έχω καλό προαίσθημα για τον αγώνα με την Μπενφίκα»

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2020

Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ πέφτει αύριο (4/11) στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζοντας την Μπενφίκα στο γήπεδο του Μακεδονικού. Η αρχηγός του Δικεφάλου, Θωμαή Βαρδαλή, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την πρόκληση που έχουν μπροστά τους τα «ασπρόμαυρα» κορίτσια.  

«Η Μπενφίκα είναι νέα ομάδα. Ήταν πολύ δυνατή στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και θέλει να δυναμώσει στην Ευρώπη. Ανήκει στην ΠΑΕ και έχει πολύ καλές παίκτριες που παίζουν στις εθνικές. Θα είναι δύσκολο. Θα δώσουμε τα πάντα, είμαστε έτοιμες για την πρόκριση» είπε αρχικά και πρόσθεσε για τα οφέλη που θα υπάρξουν αν η γυναικεία ομάδα ενταχθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ:  

«Θα είναι πολύ καλύτερο να λειτουργούμε επαγγελματικά παρά ερασιτεχνικά. Είναι σημαντικό η γυναικεία ομάδα να πάει στην μεγάλη ομάδα και οι παίκτριες να ασχολούνται μόνο με αυτό, να είναι αφοσιωμένες.Βέβαια, ήδη, σε σχέση με τις άλλες ομάδες λειτουργούμε πολύ καλύτερα, παρότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Αν δείτε τα στατιστικά της Μπενφίκα βάζουν πολλά γκολ σε κάθε παιχνίδι, που σημαίνει ότι και αυτή δεν έχει ανταγωνισμό, αλλά, πλέον, στοχεύει στο βήμα παραπάνω στην Ευρώπη».  

Κατέληξε λέγοντας: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς έχουμε το προβάδισμα λόγω της εμπειρίας στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και επειδή παίζουμε στην έδρα μας. Μπορεί να μην παίζουμε στην Τούμπα, αλλά αγωνιζόμαστε στη Θεσσαλονίκη. Πάμε για την πρόκριση, έχω καλό προαίσθημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.