Value Bet: Το βιολί της η Σεν Γκάλεν

Πέτρος Χαριζακλής15 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα σε όλους. Την περασμένη εβδομάδα επιστρέψαμε στα ταμεία με την δυάδα από Ελβετία και συνεχίζουμε σε θετικό πρόσημο για την στήλη. Πάμε να δούμε τι έχει να μας προσφέρει αυτό το κουπόνι, όπου έχει επιστροφή Αυστρίας, Τσεχίας και Σλοβακίας.

Ξεκινάμε χρονικά με το Μαγδεμβούργο-Κέμνιτσερ από την Γ Γερμανίας. Δεν έχει μπει καλά τη νέα χρονιά το Μαγδεμβούργο που μάλιστα αγνοεί τη νίκη από τα τέλη Νοέμβρη. Εντός έδρας μετράει τρεις διαδοχικές ήττες έχοντας δεχθεί ακριβώς δύο γκολ στην κάθε μία. Αντιθέτως, η Κέμνιτσερ είναι αήττητη στο 2020 με δύο νίκες και μία ισοπαλία και δείχνει πως θα παλέψει για την παραμονή της. Με τη νίκη επί της Χάλεσερ βγήκε από τη ζώνη του υποβοβασμού και αν θέλει να σωθεί θα πρέπει να παίρνει βαθμούς και εκτός. Μεγάλη απόκλιση στο σετ που δεν θα έπρεπε να υπάρχει με βάση την αγωνιστική τους κατάσταση, πάω στα δεξιά με κάλυψη σε εξαιρετική απόδοση (3,68).

Πάμε στην Τσεχία, όπου έχουμε επιστροφή στην δράση μετά από δύο μήνες. Εμείς θα ασχοληθούμε με το Σλοβάτσκο-Μπάνικ Οστράβα. Η Σλοβάτσκο έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και καιρό, έδειξε καλή εικόνα στα φιλικά και έβαλε εμπειρία στο ρόστερ της χωρίς να χάσει κάποιον βασικό. Η Μπάνικ άλλαξε προπονητή και φιλοσοφία, δέχθηκε γκολ σε όλα τα φιλικά και έχασε τον βασικό Ντιόπ που αποχώρησε ενώ έχει και τέσσερις βασικούς τιμωρημένους. Ο άσος είναι σε τίμια απόδοση (2,22) και αποτελεί επιλογή.

Μεταφερόμαστε στην Ελβετία, για το Λουκέρνη-Σεν Γκάλεν. Αήττητη με τον Σελεστινί στον πάγκο της είναι η Λουκέρνη όμως κόντρα στην Ξαμάξ δεν ήταν τόσο καλή παρά τη νίκη. Ηταν αποτελεσματική όμως την κράτησε ο τερματοφύλακας της με τις αποκρούσεις του. Η Σεν Γκάλεν συνεχίζει το βιολί της, ονειρεύεται πρωτάθλημα μετά από 20 χρόνια και πλέον εκτός από εντυπωσιακή έγινε και κυνική. Κόντρα στην Σερβέτ είχε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος με γκολ και δύο δοκάρια, στο δεύτερο δεν βγήκε όλη μπροστά αλλά κράτησε το 1-0. Εκτός παίζει ακόμη καλύτερα γιατί δεν έχει άγχος, το 2,20 του διπλού θα το βάλω στις επιλογές μου.

Τέλος, κλείνουμε τη σημερινή στήλη με το Σανκτ Πόλτεν-Αντμίρα. Η Σανκτ Πόλτεν έχει περισσότερο βάθος στο ρόστερ της πλέον με τις μεταγραφές που έκανε, όμως θα βγάλει μια απογοήτευση λόγω του αποκλεισμού στο Κύπελλο την περασμένη εβδομάδα από την Βάκερ Ινσμπρουκ. Η Αντμίρα ενισχύθηκε, είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχασε κανένα παίκτη, το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και με την έλευση του Μάγκατ ως επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος και έβγαλε καλά δείγματα στα φιλικά. Μπορεί να μην χάσει στην επανέναρξη και αδικείται από τις αποδόσεις. Πάω στα δεξιά με κάλυψη (2,27)

Μονό

ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΚΕΜΝΙΤΣΕΡ 2DNB 3,68

Ελβετικό μονό

ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ 2 2,20

Δυάδα επανέναρξης

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ - ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ 1 2,22

ΣΑΝΚΤ ΠΟΛΤΕΝ - ΑΝΤΜΙΡΑ 2 DNB 2,27

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.