Value Bet: Το όνειρο της Σερβέτ και η Σεν Γκάλεν

Πέτρος Χαριζακλής19 Ιουλίου 2020

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Την περασμένη εβδομάδα πέρασε μόνο ο άσος της Τουν που μας έδωσε κέρδος στην στήλη, ενώ η Αούστρια έχασε και τελικά έμεινε εκτός Ευρώπης και το ματς της Ζυρίχης αναβλήθηκε. Πριν πάμε στα παιχνίδια που θα ασχοληθούμε, να πω δύο πράγματα για την Τσεχία. Το πρωτάθλημα εκεί ολοκληρώθηκε κατά τα 2/3 αφού έχουν μείνει δύο αγωνιστικές των πλέι άουτ. 

Τελικά την Παρασκευή 17/7 η συνάντηση μεταξύ των 32 ομάδων πρώτης και δεύτερης κατηγορίας έβγαλε ειδήσεις, με τις πρώτες τρεις της δεύτερης κατηγορίας να ανεβαίνουν απευθείας χωρίς μπαράζ, θα γίνουν οι δύο αγωνιστικές που απομένουν την ερχόμενη εβδομάδακαι ο τελευταίος θα πέσει απευθείας στην δεύτερη κατηγορία. Αυτό σημαίνει πως μετά από 2 εβδομάδες καραντίνας για την Καρβινά και αγωνιστικής απραξίας για τις άλλες 5 ομάδες, θα πρέπει να παίξουν παιχνίδι ζωής ή θανάτου, οπότε όσοι ασχοληθείτε μεσοβδόμαδα, προσοχή. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει γι΄αυτό το σαββατοκύριακο.

Ξεκίνημα από το Λουκέρνη-Ξαμάξ για το ελβετικό πρωτάθλημα. Η Λουκέρνη έχασε την Πέμπτη από την Σεν Γκάλεν και συμπλήρωσε τρία ματς μακριά από τα τρίποντα, ωστόσο έχει μεγάλη ευκαιρία με δύο συνεχόμενα εντός να φτάσει στην 4η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Η Λουκέρνη είναι αήττητη στα 7 τελευταία εντός (5 νίκες και 2 ισοπαλίες). Η Ξαμάξ έχασε την ευκαιρία με την Σιόν και συμπλήρωσε επτά ματς χωρίς νίκη και εκτός έδρας δεν τα πάει τόσο καλά. Ασος στήριγμα για την Λουκέρνη σε απόδοση 2,06.

Συνεχίζουμε με το Τουν-Σεν Γκάλεν. Η Τουν προέρχεται από δύο θετικά αποτέλεσμα, πήρα βαθιά ανάσα παραμονής στην κατηγορία αλλά το πρόγραμμά της δεν είναι εύκολο. Είναι αήττητη μέσα στο 2020 εντός έδρας αλλά η πριν η προηγούμενη ήττα της είναι από από την Σεν Γκάλεν τον Δεκέμβριο του 2019 (έκτοτε 5 νίκες και 1 ισοπαλία εντός). Η Σεν Γκάλεν με τη νίκη επί της Λουκέρνης ξαναπέρασε στην πρώτη θέση όμως επειδή το πρόγραμμα δυσκολεύει. Την Τουν την έχει κερδίσει τρεις φορές φέτος, ο Ντεμίροβιτς επιστρέφει από την τιμωρία και η Σεν Γκάλεν μπορεί να κερδίσει αλλά με την Τουν να έχει κι αυτή κίνητρο, πιστεύω πως θα το κάνει δεχόμενη γκολ. Διπλό και g/g λοιπόν σε απόδοση 3,07.

Κλείνουμε με το Σερβέτ-Βασιλεία. Η γηπεδούχος μπορεί να έχασε από τους πρωταθλητές, ωστόσο εντός έδρας είναι σκληρό καρύδι. Εχει μόλις δύο ήττες και αυτές όχι από τους μεγάλους. Το πρόγραμμά της με εξαίρεση το ματς με την Βασιλεία είναι στα μέτρα της και θέλει την Ευρώπη. Η Βασιλεία πήρε δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες αλλά λίγο δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την 2η θέση, αφού είναι στο -6. Εκτός έδρας όμως η Βασιλεία δεν είναι καλά, αφού στο 2020 έχει δύο νίκες και τέσσερις ήττες σε έξι ματς. Θα κοντράρω το φαβορί με την σκληροτράχηλη Σερβέτ να μπορεί να μην χάσει. Ο άσος σε draw no bet πληρώνει 2,59.

Προτάσεις

ΜΟΝΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ

ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΞΑΜΑΞ 1 2,06

ΜΟΝΟ COMBO

ΤΟΥΝ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ 2 & G/G 3,07

ΜΟΝΟ ΡΙΣΚΟΥ

ΣΕΡΒΕΤ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ 1 DNB 2,59

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.