Στήλες Value Bet

Value Bet: Το καλύτερο σενάριο

Πέτρος Χαριζακλής10 Μαρτίου 2024

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλή Κυριακή να έχουμε. Η στήλη της προηγούμενης εβδομάδας πήγε εξαιρετικά με το ΑΠΟΛΥΤΟ (4/4) περασμένων επιλογών και μπήκαμε δυναμικά στον Μάρτιο. Συνεχίζουμε και στο δεύτερο ΣΚ του Μαρτίου, το προτελευταίο πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Ξεκινάμε από την Αυστρία όπου έχουμε τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, με την Αούστρια Κλάγκενφουρτ να υποδέχεται τη Ραπίντ Βιέννης.

Αμφότερες παλεύουν για να βρεθούν στα πλέι οφ, με λιγότερο άγχος η γηπεδούχος, με περισσότερο η φιλοξενούμενη. Η Κλάγκενφουρτ προέρχεται από ήττα από τη Σάλτσμπουργκ που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί έξι αγώνων. Στην έδρα της είναι δυνατή (3-5-2), έχοντας χάσει μόνο από Στουρμ και Λίντσερ, ενώ παραχώρησε ισοπαλία σε Σάλτσμπουργκ, Χάρτμπεργκ, Αούστρια Βιέννης μεταξύ άλλων. Η Ραπίντ από την άλλη, «γκέλα» κόντρα στην ουραγό και έχασε την ευκαιρία να τελειώνει με την υπόθεση πλέι οφ. Είναι αήττητη στην τελευταία τετράδα αγώνων της.

Πάμε τώρα και στη βαθμολογία. 33 εναντίον 32. Η Κλάγκενφουρτ θέλει να μην χάσει για να μείνει στην εξάδα ή αν χάσει, να έχει το ίδιο αποτέλεσμα και η Χάρτμπεργκ. Η Ραπίντ θέλει και η ίδια να μην χάσει για μείνει στην εξάδα, αν ηττηθεί όμως θέλει και η Αούστρια να μην κερδίσει. Μπέρδεμα. Υπάρχει όμως και το καλύτερο σενάριο. Η ισοπαλία ανάμεσα σε Κλάγκενφουρτ και Ραπίντ. Tότε αμφότερες μένουν στα πλέι οφ και η Αούστρια Βιέννης μένει εκτός. Αυτό το σενάριο βολεύει τη Ραπίντ γιατί θα μπει στην εξάδα και παράλληλα θα αφήσει εκτός τη μισητή της αντίπαλο. Γι’ αυτό και το Χ πληρώνει μόλις 2,80 όντας βολικό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε στη Σλοβακία, όπου η Σπαρτάκ Τρνάβα υποδέχεται τη Ντουνάισκα Στρέντα.

Πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, με τη Σπαρτάκ να θέλει να παραμείνει μπροστά από τη σημερινή αντίπαλό της και παράλληλα να πλησιάσει τη Ζίλινα σε περίπτωση «γκέλας». Μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και διαχρονικά εντός έδρας είναι δυνατή. Βέβαια έχει τέσσερις ήττες, η μία είναι από τη Ντουνάισκα πριν τρεις εβδομάδες (1-2). Ωστόσο έχει σκοράρει στα 9/10 φετινά εντός. Η φιλοξενούμενη μετά τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο, έχει μείνει μόνο με το πρωτάθλημα για να διεκδικήσει Ευρώπη. Είναι αήττητη στο 2024, εκτός έχει σκοράρει στα 7/11 φετινά. Μιλάμε για παιχνίδι για γερά νεύρα που μπορεί να κρίνει την 3η θέση. Επιθετικά και αμυντικά είναι στα ίδια επίπεδα (31-22 γκολ η Σπαρτάκ, 31-21 η Ντουνάισκα), το g/g όμως μου μοιάζει μεγάλο στις δύο μονάδες.

Κλείνω τη σημερινή στήλη, με το Αρούκα-Σπόρτινγκ από το πρωτάθλημα Πορτογαλίας.

Συνεχίζει να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση η Αρούκα με έξι νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια της και απολογισμό τερμάτων 20-8. Η τελευταία της νίκη ήταν με 5-1 στην έδρα της Τσάβες και τώρα επιστρέφει στη θαλπωρή της έδρα της όπου μετράει τρεις σερί νίκες με Over. Έχει σε εξαιρετική φόρμα τον Μούχικα που έφτασε τα 16 γκολ ενώ τρομερός είναι και ο Κρίστο που τον βοηθάει με 11 γκολ και 7 ασίστ. Η Σπόρτινγκ βρίσκεται ανάμεσα στα παιχνίδια με την Αταλάντα, όμως ο Αμορίμ έδειξε πως τον νοιάζει περισσότερο το πρωτάθλημα. Δεν είναι το 1-1 που έφερε κόντρα στους Ιταλούς, όσο πως άφησε στον πάγκο τον Γιόκερες (μπήκε στο ημίχρονο) μετά από σχεδόν τρεις μήνες. Τελευταία η Σπόρτινγκ κάνει νερά στην άμυνα και λόγω των απουσιών της, μετράει πέντε σερί g/g. πάμε για άλλο ένα καθώς η Αρούκα σκόραρε και στον πρώτο γύρο εναντίον της και έχει τρομερή επιθετική γραμμή που μπορεί να βρει δίχτυα ακόμη κι αν ηττηθεί. Το g/g πληρώνει 1,85 και μπαίνει στις επιλογές μου.

Μονό Κυριακής

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ – ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ Χ   2,80

Δυάδα Κυριακής

ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ – ΝΤΟΥΝΑΙΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ G/G   2,00

ΑΡΟΥΚΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ G/G   1,85

---------------------------------------------------------------

Πέτρος Χαριζακλής

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.