Στήλες Value Bet

Value Bet: Το χάρισμα του κόουτς Πατσέκο

Πέτρος Χαριζακλής04 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Μπήκε ο Νοέμβρης αλλά ο καιρός μάλλον έχει μείνει στο καλοκαίρι. Δεν μας πειράζει καθόλου αυτό, ας μείνει σε καλές θερμοκρασίες για να γλιτώσει ο κόσμος τη θέρμανση στα σπίτια του. Στα δικά μας τα στοιχηματικά, η προηγούμενη στήλη δεν πήγε καλά και ελπίζουμε να αλλάξει αυτό με τον καινούριο μήνα που μπήκε. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει από το τριήμερο.

Ξεκινάμε από την Τσεχία για το Τέπλιτσε-Μλάντα Μπόλεσλαβ.

Δεν είναι σε καλή κατάσταση η γηπεδούχος που αγνοεί τη νίκη εδώ και ενάμιση μήνα. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μετράει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία και δεν έχει σκοράρει καν. Μάλλον περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Η Μλάντα από την άλλη, λίγες ημέρες μετά τη σπουδαία νίκη επί της Σπάρτα Πράγας που την ανέβασε στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχασε με 1-0 από τη Λίμπερετς στο Κύπελλο παίζοντας κυρίως με βασικούς. Παρόλα αυτά, παραμένει σε καλύτερο μομέντουμ η Μλάντα, περίμενα πιο χαμηλά το διπλό αλλά λόγω Κυπέλλου θα πάω στα δεξιά με κάλυψη. Το 2 (0 ΑΗ) πληρώνει 1,70.

Μεταφερόμαστε λίγο ανατολικά για το Σπάρτα Πράγας-Μποέμιανς.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν τρεις ημέρες στο Κύπελλο στο γήπεδο της Μποέμιανς, με τη Σπάρτα να παίρνει τη νίκη-πρόκριση (2-1) με ανατροπή στο σκορ. Στο πρωτάθλημα η Σπάρτα προέρχεται από την ήττα-σοκ από τη Μλάντα και τελευταία γενικότερα δείχνει ευάλωτη στο αμυντικό κομμάτι. Η Μποέμιανς έδειξε και στο Κύπελλο πως μπορεί να της προκαλέσει προβλήματα, φέτος έχει σκοράρει στις 4/6 εξόδους της και μπορεί να βρει τουλάχιστον δίχτυα όπως κάνει στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις της σε αυτό το γήπεδο. Γενικά μετράνε επτά διαδοχικά g/g ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Γιατί να μην βγάλουν άλλο ένα; Καλοπληρωμένο το g/g στο 2,06.

Αλλάζουμε χώρα και πάμε στα Βαλκάνια και στο Βελιγράδι για το Τσουκαρίτσκι-Μπάτσκα Τόπολα.

Δεν είναι σε καλό μομέντουμ καμία από τις δύο ομάδες. Η Τσουκαρίτσκι προέρχεται από μεσοβδόμαδη πρόκριση στο Κύπελλο επί ομάδας 2ης κατηγορίας στα πέναλτι και έχει έξι ματς χωρίς νίκη. Σαφώς την έχει επηρεάσει η συμμετοχή της στην Ευρώπη. Εντός πάντως βρίσκει δίχτυα στα 5/6 φετινά στο πρωτάθλημα. Η Μπάτσκα Τόπολα παραμένει σε κρίση καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και εννέα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Μεσοβδόμαδα πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα (1-1) και αυτός μπορεί να της έδωσε ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. Μετράει πέντε σερί g/g και έχει σκοράρει στις 8/9 φετινές εξόδους της σε όλες τις διοργανώσεις. Εχει αξία το g/g στο 1,80.

Πάμε στην Ιβηρική και την Πορτογαλία, για το Μορεϊρένσε-Γκιμαράες.

Η γηπεδούχος προέρχεται από διπλό στην έδρα της Αρούκα, ανέβηκε στην 7η θέση και δείχνει πως θα είναι σκληρό καρύδι στη μάχη της παραμονής. Στην έδρα της ακόμη δεν τα πηγαίνει τόσο καλά όσο θα ήθελε, αλλά σκόραρε και στα 4 ματς που έδωσε. Η Γκιμαράες από την άλλη, φαίνεται να έχει δεχθεί το άγγιγμα του Μίδα. Ο κόουτς Πατσέκο φαίνεται πως έχει χάρισμα και από τη στιγμή που την ανέλαβε η Βιτόρια μετράει τρεις νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με 11-2 τέρματα. Αν μη τι άλλο, εντυπωσιακός απολογισμός. Εκτός έδρας βέβαια χρειάζεται βελτίωση για να μπορέσει να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ισορροπημένο το σετ, θα πάω στα δεξιά με κάλυψη και στο 2 (0 ΑΗ) του 1,88.

Κλείνουμε τη στήλη με αγώνα Δευτέρας από το σερβικό πρωτάθλημα μεταξύ Σπαρτάκ Σουμπότιτσα και Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς.

Δεν πατάει καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα η Σπαρτάκ. Μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από την Γκράφιτσαρ (ομάδα 2ης κατηγορίας) στο Κύπελλο. Αντιθέτως, η Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς είναι στο ανέβασμα. Τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και πέντε στα οκτώ πιο πρόσφατα. Μάλιστα οι τρεις τελευταίες νίκες της είχαν απολογισμό τερμάτων 11-4. Δείχνει σε φόρμα και να βρίσκει την επιθετική της ταυτότητα. Μεσοβδόμαδα κέρδισε εύκολα μια ομάδα 3ης κατηγορίας στο Κύπελλο και τώρα θέλει να πάρει το τέταρτο διαδοχικό διπλό της. Ωστόσο, η δυναμική της έδρας της Σπαρτάκ και η πιθανή κούραση της Ραντνίτσκι με οδηγεί στο να πάρω και κάλυψη στο 2 (0 ΑΗ) του 2,27.

Δυάδα Σαββατοκύριακου

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ G/G 2,06

ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ – ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ G/G 1,80

Τριάδα με κάλυψη

ΤΕΠΛΙΤΣΕ – ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ 2 (0 ΑΗ) 1,70

ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ 2 (0 ΑΗ) 1,88

ΣΠΑΡΤΑΚ ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣΑ – ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ 2 (0 ΑΗ) 2,27

---------------------

Πέτρος Χαριζακλής

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.